Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 15:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro sta začeli
|
|
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 20:05:02
|
|
|
|
tincci
|
|
|
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 20:46:47
|
|
|
|
Naja31
|
Kaj si pa dodala zraven cvetače? Mogoče je na kakšen dodatek alergična? Moj je flekast postal v dveh urah ko sem mu dala skutico z marelicami od Ljubljanskih mlekarn , ampak pri vama je bilo pa res ekspresno. Daj cvetačo na stran za nekaj mesecev in potem poskusi s čisto majhno količino.
|
|
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 20:48:27
|
|
|
|
KODA
|
Do 72 ur,se lahko pokaže alergijska reakcija.
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 17.7.2006 11:33:33
|
|
|
|
coco
|
Nam se je alergija na mleko pokazala šele po cca.5-ih dneh, ko sem sinčku tudi postopoma zviševala mlečno dozo. Možno pa je, da je tudi od izpostavljene doze alergena odvisna hitrost reakcije - vsaj pri nas. ....ojoj, tako huda reakcija na cvetačo..... :( Pazi, če mogoče dodajaš v hrano kakšno kapljico olja. Navadno olje lahko vsebuje arašide. Meni so svetovali uporabo 100% sončničnega olja, pa še to je najbolj ziher tisti z SQ (slovenska kvaliteta). No, toliko za informacijo! lp, coco
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
SokoviPixicomKateri sadni sok najraje pije vaš otrok? Otroški sokovi Dana (
12%)
Pingo (
56%)
Rauch (
19%)
Capri-Sonne (
0%)
Maraska (
0%)
Lumpi (
12%)
Število vseh glasov: 16Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!