|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija?
23.3.2008 16:45:08   
barni
Nasa 4 mesecnica iam obcasno v blatu krvave nitke, malo sluzi, tudi nekoliko zelenkasto blato. Preden se pokaka, se zelo napenja, tudi vetrove ima, prav tako pa kaka zelo tekoce.

Zdaj sem na dieti brez KML in jajc.

Ali lahko uzivam piscancje izdelke: poli salamo, piscancje prsi v ovoju, piscancje hrenovke? V Perutnini Ptuj so mi zagotovili, da ne vsebujejo noc od mleka in jajc.

Ima te kak nasvet?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija?
23.3.2008 16:49:37   
biga
Jaz sem bila na dieti zaradi sinove alergije na KM in nisem smela jest nobenih salam, paštet, hrenovk ipd. Vse te zadeve vsebujejo mlečne beljakovine, če že ne mleka direktno. V Perutnini Ptuj ti niso dali točnih informacij. Imam doma hrenovke PP brez ovoja, na katerih piše, da vsebujejo sojine in mlečne beljakovine. Menda obstajajo neke hrenovke brez mlečnih sestavin, samo jaz jih med dieto nisem pogrešala, zato se nisem pozanimala, katere to so. Na dietnem listu pa sem imela napisano, da lahko jem neko puranjo šunko Mesarstva Flerin iz Ljubljane, ki je preverjeno brez mleka. A nisem nikoli šla tja. Jo pa menda dovoljuje tudi dietetičarka na Pediatrični kliniki (alergološki oddelek).

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2008 17:37:17   
barni
Ali ima katera na voljo dietni list, ki bi mi ga posredovala oziroma informacijo, kje lahko najdem seznam dovoljenih zivil?

Ce sem zdaj jedla poli salamo in piscancje prsi v ovoju, potem sem spet na zacetku....

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2008 20:15:36   
tatam
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1572308

Tu si preberi kak bi naj zgledala dieta.Jaz sem se je držala!

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!