Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 17:41:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobra novica, če so le tako kvalitetne kot Moltex. Poročaj, ko preizkusiš!
|
|
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 22:17:47
|
|
|
|
sjug
|
A res??? No to je pa dobra novica. Imam moralnega mačka, ker uporabljam klasične planičke, drugače poskušam biti eko, pa sem preveč khm kmh komot. Nisem jih še opazila, bom pa počekirala.
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 22:21:18
|
|
|
|
Seven*
|
A RESS???
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 22:26:43
|
|
|
|
HuAnita
|
Bom preiskusila, sicer pa prisegam na Moltex (pa čeprav uporabljamo že tiste, ki jih je v paketu samo še 36, seveda za isto ceno - 2600 sit)
|
|
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 22:42:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Kul! Mogoče veš, če jih imajo tudi za čisto tamicene?
|
|
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 22:43:42
|
|
|
|
Seven*
|
Jancika, a ste ze brez plenic? :))))))
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 23:12:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Ma kje . Gre sicer na WC, ampak samo zato, da lahko malo bere knjigico, vrže not papirček in potegne vodo. Potem pa gre za vogal in se posračka v plenico . Bomo imeli dvojno pleničenje.
|
|
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 23:13:53
|
|
|
|
Seven*
|
Jancika. Mi imamo tako krasne otroke... Ampak tele plenice me res zanimajo. Sem Googlala pa nic pametnega nasla.
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 4.6.2006 10:31:45
|
|
|
|
teta beta
|
V primerjavi z Moltexovimi so mehkejše, vendar mogoče manj "kompaktne", ali kako se naj izrazim, in zadaj nimajo elastike. Med nogicami so malenkost ožje kot moltex. Sicer so mi čisto v redu. No, priznam, da so nam ponoči premočile v pasu, ampak mislim, da to niso krive same pleničke, pač pa to, kar opažam in ugotavljam že cel teden, da namreč moja hčerka s svojimi 8 kg prerašča velikost maxi . Imajo pa samo od midi naprej.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?