|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Akvarij
6.7.2008 12:44:59   
atanja
Mi smo se odločili da bomo meli akvarij. Meli bi kakega malega, da ne bi bil prov velik cca.40l. A je kdo kupoval da mi pove kok kaj stane-z filtrom vred? PA aktere ribice notri? Pomislna sem na skalarke. Kako pa je kaj z tropskimi ribami kake pogoje rabjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Akvarij
6.7.2008 13:19:25   
Šarki
oj! cen akvarijev sicer ne vem, imaš pa tukaj eno super stran o ribicah in akvaristiki. upam da ti bo v pomoč

http://akvarij.com/cgi-bin/stran.pl?id=30&izris=pisiHTML&st_strani=0&templ=3&jezik=slo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2008 13:50:02   
Erdbeere
v 40l akvarij 100% ne pašejo skalarke, ker so prevelike in imajo tukaj čisto premalo prostora. Mogoče kakšen gupi, neonka, rdečeustka, cebrce....vse ostalo pa potrebuje več prostora. Tudi pravilo je, da riba potrebuje toliko l vode, kolikor je velika. O cenah pa ne vem, mož to rihta in vem da prav poceni ni, je pa lepo. Pri nas imamo drugače 180l pa bi imel mož večjega user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2008 10:33:12   
Šarki
evo, mi smo dobli zlate ribice - k so baje kao najmanj zahtevne . bomo vidluser posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2008 10:47:28   
Anonimen
40l akvarij je premajhen za karkoli.
Kupite večjega, saj cena ni tolk višja.

Najboljš da vam pa kdo k se res spozna svetuje. Ker v raznih tukanih ipd. ti itak rečejo da daš lahko v 40l akvarij 4 zlate ribiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2008 11:18:15   
atanja
kok pa je minimalno najboljš met velik akvarij

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2008 13:31:59   
Ryssa
Jaz sem imela na začetku 60l, pa so bile notri 3 skalarke pa še nekaj manjših ribic samo sem jih kasneje selila ker skalarke rade fejst zrastejo. Zdaj imam pa 120l akvarij in je dvema skalarkama zaenkrat kar udobno. Naš akvarij je bil praktično zastonj ker ga je fant sam naredil, pa je čist lep in lepo drži. Sicer je pa sam akvarij še minimalen stroške, nanesejo filter, grelec (kar moraš obvezno imet če imaš tropske ribice), podlaga, pripravki za vodo, rastline in ribe. Pred nekaj leti vem da naju je sama oprema stala nekje okrog bivših 30 tisočakov, v to ceno so vštete tudi ribe, ni pa vštet akvarij ker je bil zastonj.
Če bi rada manjši akvarij, pa da ni ravno premajhen, potem je 60l ravno nekje dovolj. Glede dodatne opreme te pa tak ne pride dražje tudi če imaš 120l, jaz imam isti grelec in filter v 120 litrskem kot sem imela v 60 litrskem, pa vse ok funkcionira.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?