Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Aktualno - o volitvah malo drugače 6.10.2004 10:01:26
|
|
|
|
tina a
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- VOLITVE SO KOT POEZIJA Nova stranka je rojena. Majhna, skromna, a poštena. Resda ima le dva člana, vendar sta vsem dobro znana in veljata vsak za sto. Sicer pa je s tem tako, da ni bistvo v številu, temveč v našem sporočilu: Za Slovenijo naprej! Vaša Lojze in Andrej -- Dragi Lojze Po sestanku v Alpbachu puščaš nas v hudem strahu, da kakor že enkrat prej, ko si se podal v Oglej, tudi tokrat ni drugače- spet si se podelal v hlače. Včasih so potrebna jajca, da se loči mož od zajca. -- Ja sam Zmago, svi me znaju, car sam u svom zavičaju. Volim turbo-narodnjake, miris šljivovice jake, kajmak i čevape volim, jedem dok se ne razbolim, pijem dok ne padnem s nogu, volim da se molim Bogu, volim bombe i pištolje i sve ljude dobre volje, a najviše volim žene- bračo, glasajte za mene! -- Janez moje je ime, zlato moje je srce, vse po vrsti imam rad, vsak volivec mi je brat, da me le v zvezde kuje in ponižno obožuje. Kdor pa ni za SDS, v mukah naj pogine, pes! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Aktualno - o volitvah malo drugače 6.10.2004 10:12:38
|
|
|
|
Lepa Ana
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:bravo:
|
|
|
|
Aktualno - o volitvah malo drugače 6.10.2004 10:14:05
|
|
|
|
Donja
|
Ful dobro :bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-
|
|
|
|
Aktualno - o volitvah malo drugače 6.10.2004 20:02:40
|
|
|
|
Vera*
|
:bravo::bravo::bravo:ej ful noro:bravo::bravo:
|
|
|
|
Aktualno - o volitvah malo drugače 6.10.2004 21:52:55
|
|
|
|
ZARA
|
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :(( OD SMEHAAAAAAAAAAA!!!
|
|
|
|
Aktualno - o volitvah malo drugače 6.10.2004 21:54:58
|
|
|
|
tina.nika
|
:bravo::bravo::bravo::)-:)-;)
|
|
|
|
Aktualno - o volitvah malo drugače 7.10.2004 0:36:10
|
|
|
|
mala Zala
|
Adijo pamet:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime vam je boj všeč?pikica01Martina (
8%)
Mateja (
6%)
Nika (
28%)
Tina (
15%)
Lana (
43%)
Število vseh glasov: 516Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!