tina a
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- VOLITVE SO KOT POEZIJA Nova stranka je rojena. Majhna, skromna, a poštena. Resda ima le dva člana, vendar sta vsem dobro znana in veljata vsak za sto. Sicer pa je s tem tako, da ni bistvo v številu, temveč v našem sporočilu: Za Slovenijo naprej! Vaša Lojze in Andrej -- Dragi Lojze Po sestanku v Alpbachu puščaš nas v hudem strahu, da kakor že enkrat prej, ko si se podal v Oglej, tudi tokrat ni drugače- spet si se podelal v hlače. Včasih so potrebna jajca, da se loči mož od zajca. -- Ja sam Zmago, svi me znaju, car sam u svom zavičaju. Volim turbo-narodnjake, miris šljivovice jake, kajmak i čevape volim, jedem dok se ne razbolim, pijem dok ne padnem s nogu, volim da se molim Bogu, volim bombe i pištolje i sve ljude dobre volje, a najviše volim žene- bračo, glasajte za mene! -- Janez moje je ime, zlato moje je srce, vse po vrsti imam rad, vsak volivec mi je brat, da me le v zvezde kuje in ponižno obožuje. Kdor pa ni za SDS, v mukah naj pogine, pes! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|