timoteja
|
Hojli vsem!Zanime me, kako ste ve začele z navajanjem na kahlico.Naša tamala je pri 15 mes. redno vsak večer pred umivanje šla na kahlico, redko se je polulala ali ipak. In pol smo šli na morje, pozabli kahlico doma in vse se je končalo. Potem sem jo kar nekajkrat dajala gor, pa nič kaj ni bilo. Ratalo se ji je polulat, sam sma zraven enih petnajst minut knjigo brale, pa enkrat celo pokakat. Jeziu me to, ker deklica pri 22 mesecih, ko vse druge stvari že pove, je ful brihtna, živahna, NE pove, kdaj jo lulat ali kakat, čeprav jo nenehno spominjam na to, pa tudi moti je ne, če se polula v hlače. Npr. včeraj popoldne sem jo trikrat poskusila dati na kahlico, dve minutke po zadnjem poskusu se je polulala v hlačke. In je to sploh ne moti, pa sem ji pokazala, kje je mokra, ji povedala, da se je polulala.....Skratka, kot da ne bi imela nobenega interesa okrog tega. Kaj svetujete. Glede na to, da bo kmalu stara 2 leti, mislim, da je skrajni čas, da okrog tega kaj naredimo. Je pa v vrtcu, kjer nihče ne hodi lulat na kahlico, tkao, da tudi nima nobenega vzgleda.
< Sporočilo je popravil puncica -- 17.1.2006 14:05:43 >
|