Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Aktivnost otročka med nosečnostjo in po r... 25.3.2008 22:35:39
|
|
|
|
rija
|
pozabi moj je bil v trebuhu totalno miren.....ampak to je bila kamuflaža, gluma ker po porodu je postal pravi mali hudiček
|
|
RE: Aktivnost otročka med nosečnostjo in po r... 25.3.2008 22:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ali je intenzivnost gibanja med nosečnostjo kaj povezana z živahnostjo otroka po rojstvu. Lp Je, popolnoma. V obratnem sorazmerju...
|
|
|
|
RE: Aktivnost otročka med nosečnostjo in po r... 25.3.2008 22:43:36
|
|
|
|
Lunc_a
|
Moj je bil zelo živahen ponoči in tudi po rojstvu uff,je bil ponoči kar dosti buden
|
|
|
|
RE: Aktivnost otročka med nosečnostjo in po r... 25.3.2008 22:50:27
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj je bil živahen v trebuhu in je živahen tud zunaj... Lp
|
|
RE: Aktivnost otročka med nosečnostjo in po r... 25.3.2008 23:02:15
|
|
|
|
dido
|
Rija in Mič sta me prav nasmejale. Moj je bil tako zelo miren, da sedaj lahko rečem samo še to,da je res bila kamuflaža, ker je sedaj vse prej kot to ! Že od prvega dne je pokazal, da z njim ne bo češenj zobat
|
|
|
|
RE: Aktivnost otročka med nosečnostjo in po r... 25.3.2008 23:08:13
|
|
|
|
lelaval
|
ali je intenzivnost gibanja med nosečnostjo kaj povezana z živahnostjo otroka po rojstvu. Lp Je, popolnoma. V obratnem sorazmerju... Ne bi rekla, da je kakšna povezava oz. enakost med nosečnostjo in po porodu - vsaj pri meni se ni zdelo - ali pa tudi - punce so bile bolj ževahne v trebuhu, sin manj, če pomislim, pa je sedaj situacija ista
|
|
RE: Aktivnost otročka med nosečnostjo in po r... 26.3.2008 7:57:14
|
|
|
|
mojsoncek
|
"Notri in zunaj" navit kot urca Sicer pa dvomim, da je kaksna povezava.
|
|
RE: Aktivnost otročka med nosečnostjo in po r... 26.3.2008 8:46:44
|
|
|
|
kristinaj
|
naša je bila v trebuščku najbolj aktivna zvečer okoli 20 30....ma ni bilo pretirano hudo... ko je pa prijokala ni bilo minute miru... še ko je imela za zaspat je z nogicami brcala, kar počne še danes....sekunde ni pri miru.......
|
|
|
|
RE: Aktivnost otročka med nosečnostjo in po r... 26.3.2008 8:55:26
|
|
|
|
Maxica
|
Isto kot pri Riji. Oba sta bila zelo mirna v trebuščku, malo sta se gibala, pa še takrat zelo nežno. Zdaj pa pravo nasprotje, oba sta v pogonu non stop, še ko spita.
|
|
RE: Aktivnost otročka med nosečnostjo in po r... 26.3.2008 9:21:57
|
|
|
|
*sweety*
|
prva pupa je bila v trebuhu ful mirna in je bila potem do prvega leta prav tako umirjena, zelo veliko je spala, zdej ta druga je bila že v trebuhu zelo aktivna in je tudi zdej pri treh mesecih pravo nasprotje taprve, saj večino časa prebedi, spi samo ponoči. Pri meni bo kar držalo, kakor v trebuhu, je sedaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?