|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aktiferrin - železo
9.9.2006 12:14:28   
ZalaTM
Pozdravljene,

moj sonček je že od rojstva slabokrven, glede na to da kljub rednemu jemanju Legoferja hemoglobin še vedno pada, sem mu sedaj nabavila kapljice Aktiferrin iz Avstrije, za katere sem brala, da so bolj učinkovite.

Zanimajo me vaše izkušnje s temi kapljicami, če je katera jih dajala, in koliko,...in pa seveda če se je s tem hemoglobin kaj popravil

hvala vam, pa veliko sončka, M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aktiferrin - železo
9.9.2006 14:21:04   
lex
Nama se je po dobrih 4 flaškah popravil tako, da ga ne rabiva več jemati. Na flaški piše, da naj bi jih ****l 5 kapjic na kg telesne teže. Vendar sem jaz preračunala drugače. Moj mali je moral spiti 10ml - 2 veliki jušni žlici (user posted image ) Legoferja na dan, kar pa je pomeninilo 55 kapljic na dan (ena majhna čajna žlička), ko me je pediatrinja vprašala sem ji povedala, da 55 in je rekla, da je to dovolj, drugače bi jih moral 170 po predpisu.

Lahko mi pošlješ kakšno dozo Legoferja mora spit, pa ti izračunam koliko kapljic mora spit na dan, aja pa telesno težo.

LP lex

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aktiferrin - železo
11.9.2006 22:24:57   
frka
tudi mi smo bili na slabem z železom.Jemali smo te kapljice in je bilo zelo boljše tako da jih zdaj ni potrebno več jemat imeli smo 3mesečno kuro po 15 kapljic na dan.user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Aktiferrin - železo
12.9.2006 11:46:32   
spella
Mi smo tud slabokrvni... predpisali pa so ji 35 ml Legoferja za eno leto (še nima 9kg). Nam 4 velike žlice tega sirupa nikakor niso šle dol...je blo tako dretje, da smo dobili Ferumlek sirup, 3,75ml kar je še vedno 2 mali žlički in se naši po prvi zablokira...drugo v joku celo izpljune, ker se ji zaleti. Ali obstajajo tudi kapljice, katerih bi bilo v primerjavi s tem samo za eno žličko. Men so v lekarni rekli da jih ni...na embalaži pa piše da naj bi obstajale kapljice, sirup in tableteuser posted image .

Če se je pa stanje kaj izboljšalo pa še nismo testirali.

LP

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Aktiferrin - železo
14.11.2006 10:29:39   
frka
Nam so kapljice pomagale  15 kaplic (polovička žličke) je pa res da so grenke in jih otroci nimajo radi - pri nas smo jedli še bolj grenke zdravile za sčitnico tk da je bil že vsega hudega navajen.

zdravile oz kaplice se dobijo v avstriji ki se plačajo 5eur in ti mora pediater napisat bel recept pa še nekaj če jih bo špukal se pripravi na madeže ,ki ne grejo iz oblačil se pojavi kot rja. 

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Aktiferrin - železo
15.11.2006 14:03:26   
Maja Z
Ojla

Kaja (19m) ima tudi slabo kri oz. premalo železa. Sva jemali en sirup, sem pozabila ime, pa se stanje ni nič izboljšalo, zdej imava te kapljice iz Avstrije, porabili sva dve steklenički in se je stanje že malo izboljšalo (prej nikoli). Do konca imava še 4 stekleničke, pol bomo pa videli kako in kaj naprej. jemlje 2 x na dan po 25 kapljic, ima pa dobrih 11kg.


LP Maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Aktiferrin - železo
15.11.2006 16:32:56   
Barbs
Lex,

mi imamo tudi Legofer... pa mamo cele vojne za tistih pet mililitrov na dan..., zato bi te prosila, če mi malo več poveš o teh kapljicah. Pa kar na javno, morda bo še kateri koristilo. Pa ker ne hodimo prav pogosto v Avstrijo, bi mi jih katera zrihtala prek pošte?user posted image

user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...





sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

da (16%)

(84%)


Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!