|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Akcijski letaki - pol k.... jih imam!
13.5.2005 20:27:05   
HuAnita
Mene že vse boli od teh akcij!!! A se da kje še sploh kaj kupiti po normalnih cenah?! Danes sem celo videla, da imajo v avtotrgovini akcijo! Halo, a akumulatorji, pa lagerji, pa kaj vem kaj še - po akcijski ceni?!:zmeden2:
V bistvu je pa velikokrat vse skupaj en sam nateg...
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.5.2005 20:29:21   
ZARA
Točn tko,zavajanje potrošnikov...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2005 20:29:45   
Anonimen
Morjo prodat, kar ne gre :(

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2005 20:32:11   
HuAnita
Pa ne 'folgam' prazniti nabiralnika, kar meša se mi že od vseh teh akcij. Ko pa prideš v Špar po bodije, jih je pa že zmanjkalo VČERAj, akcija pa kao traja šele od danes...:zmeden2:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2005 20:33:50   
Taša
Jaz sem bila danes ful jezna.. Sem šla v Mercator po ene sadne skutice ki naj bi bile v akciji... Pa sem skor znorela.. tam sem stala pred hladilnikom menda enih 15 minut pa gledala...pa nič našla.. sem že mislila da sem jaz mal:zmeden:!!!Pol pa preden sem našla kakšno prodajalko, ki ni imela blage veze, čeprav sem ji pokazala v prospektu kaj iščem.....Mislim adijo..pol je pa klicala okrog menda po skladišču in mi povedala da jih ni.. da jih niti ni bilo!!! Halooo? Pa kaj je to zavajanje kupcev.. Pa lahk bi bilo tam pri hladilnikih ena tablica z opravičilom da jim dobavitelj ni dostavil teh stvari.. Jaz nevem no!! Sej že sploh več ne verjamem ničemur.. Zadnjič tisti bodiji v Šparu.... To je samo nategovanje potrošnikov... da pol še več stvari kupiš... pa da še več zapraviš....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2005 20:35:22   
Anonimen
:bravo:ja tak sem enkrat jaz prišla v špar po olje pa so rekli,da je glih zmanjkal in dobijo drugi dan.Pa sem šla drugi dan pa so rekli,da je bila pomota in ne dobijo več. nategujejo ljudi.:hudicek:

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2005 20:36:02   
ZARA
...ja itak,k si že tam...ziher kaj 'rabiš'...same finte so jih!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2005 20:41:52   
mala maja
Pri nas smo to lepo rešili

Greš na pošto kupiš nalepko za celih :bravo:100 sit:bravo: in nalepiš na nabiralnik.

KONEC AKCIJ, KONEC GLEDANJA IN ZAVAJANJA KONEC NATEGEGOVANJA, KONEC PRAZNENJA NABIRALNIKA

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2005 20:46:55   
Jančika_
Men so pa fajn:ups:. Jih vedno vse preberem:ups:.

Kaj je pa pol dejansko na policah, to je pa druga zgodba.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2005 20:50:21   
Anonimen
Čudno, jaz pa vedno brez problema dobim vse. Akcija bodijev se je začela že včeraj, v Kopru je bilo dopoldan dovolj izbire, danes sem bila tudi v izolskem Sparu in tam je bodijev še pa še.
Pa tudi sicer so te akcije več kot dobrodošle... pravzaprav, večino stvari kupujem na akcijah in na zalogo do naslednje akcije (s tudi do 50% popusta).
Nekatere stvari, ki so bile v akciji pred tedni, vidim po tistih cenah še zdaj v trgovinah.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2005 21:04:10   
Jančika_
Da ne bom krivična, v DM-u sem vedno vse dobila, v Sparu in Tušu moraš kar pohitet, v Mercatorju so me tudi že večkrat razočarali (nekajkrat pa tudi ne). Če se le da, kupujeva v akciji. Na zalogo, kot Selena.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.5.2005 21:25:08   
Taša
Reklame vse pregledam včasih tudi dvarkrat.Sej tudi sama večinoma kupujem na razprodajah, sam včasih me pa res razočarajo.. Danes pa sploh, ker sem šla samo zaradi teh skutic v Mercator...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.5.2005 21:40:04   
Anonimen
Mercatot me je že velikokrat razočaral, Spar in Tuš pa čim prej veselo na delo ker mi je potem žal.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.5.2005 21:49:06   
puncica
Zato pa jaz ne grem zarad akcij v trgovino, pač pa ko kej rabmo, pol pa raj tam pogledam če je kej bol ugodnega, sej itak na polici piše:bravo: Mene ne bodo več nategval kreteni!!!!! A ja reklame so mi pa fajn za listat a kaj ko je papir za en k..... za zakurt, nič ne gori. Kje so stari dobri cajtngi:zmeden2:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.5.2005 22:20:54   
Bejba
Men so pa prov fajn, posebi zdaj ko imamo malega sončka in mami ne more več tok po trgovinah štafnat :(. Pa še za krompir lupt so ravno pravšne dimenzije :)-.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.5.2005 11:35:33   
Pupica
mene ne mot:ups:ja sem pa blont ne:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.5.2005 9:12:50   
BigWhale
Jaz bi kupil nalepko, pa Seven ne pusti. Za kazen pa ona kaslc prazni in sortira posto. ;)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?