Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 20:29:21
|
|
|
|
ZARA
|
Točn tko,zavajanje potrošnikov...
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 20:29:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Morjo prodat, kar ne gre :(
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 20:32:11
|
|
|
|
HuAnita
|
Pa ne 'folgam' prazniti nabiralnika, kar meša se mi že od vseh teh akcij. Ko pa prideš v Špar po bodije, jih je pa že zmanjkalo VČERAj, akcija pa kao traja šele od danes...:zmeden2:
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 20:33:50
|
|
|
|
Taša
|
Jaz sem bila danes ful jezna.. Sem šla v Mercator po ene sadne skutice ki naj bi bile v akciji... Pa sem skor znorela.. tam sem stala pred hladilnikom menda enih 15 minut pa gledala...pa nič našla.. sem že mislila da sem jaz mal:zmeden:!!!Pol pa preden sem našla kakšno prodajalko, ki ni imela blage veze, čeprav sem ji pokazala v prospektu kaj iščem.....Mislim adijo..pol je pa klicala okrog menda po skladišču in mi povedala da jih ni.. da jih niti ni bilo!!! Halooo? Pa kaj je to zavajanje kupcev.. Pa lahk bi bilo tam pri hladilnikih ena tablica z opravičilom da jim dobavitelj ni dostavil teh stvari.. Jaz nevem no!! Sej že sploh več ne verjamem ničemur.. Zadnjič tisti bodiji v Šparu.... To je samo nategovanje potrošnikov... da pol še več stvari kupiš... pa da še več zapraviš....
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 20:35:22
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo:ja tak sem enkrat jaz prišla v špar po olje pa so rekli,da je glih zmanjkal in dobijo drugi dan.Pa sem šla drugi dan pa so rekli,da je bila pomota in ne dobijo več. nategujejo ljudi.:hudicek:
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 20:36:02
|
|
|
|
ZARA
|
...ja itak,k si že tam...ziher kaj 'rabiš'...same finte so jih!!
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 20:41:52
|
|
|
|
mala maja
|
Pri nas smo to lepo rešili Greš na pošto kupiš nalepko za celih :bravo:100 sit:bravo: in nalepiš na nabiralnik. KONEC AKCIJ, KONEC GLEDANJA IN ZAVAJANJA KONEC NATEGEGOVANJA, KONEC PRAZNENJA NABIRALNIKA
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 20:46:55
|
|
|
|
Jančika_
|
Men so pa fajn:ups:. Jih vedno vse preberem:ups:. Kaj je pa pol dejansko na policah, to je pa druga zgodba.
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 20:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Čudno, jaz pa vedno brez problema dobim vse. Akcija bodijev se je začela že včeraj, v Kopru je bilo dopoldan dovolj izbire, danes sem bila tudi v izolskem Sparu in tam je bodijev še pa še. Pa tudi sicer so te akcije več kot dobrodošle... pravzaprav, večino stvari kupujem na akcijah in na zalogo do naslednje akcije (s tudi do 50% popusta). Nekatere stvari, ki so bile v akciji pred tedni, vidim po tistih cenah še zdaj v trgovinah.
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 21:04:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Da ne bom krivična, v DM-u sem vedno vse dobila, v Sparu in Tušu moraš kar pohitet, v Mercatorju so me tudi že večkrat razočarali (nekajkrat pa tudi ne). Če se le da, kupujeva v akciji. Na zalogo, kot Selena.
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 21:25:08
|
|
|
|
Taša
|
Reklame vse pregledam včasih tudi dvarkrat.Sej tudi sama večinoma kupujem na razprodajah, sam včasih me pa res razočarajo.. Danes pa sploh, ker sem šla samo zaradi teh skutic v Mercator...
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 21:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Mercatot me je že velikokrat razočaral, Spar in Tuš pa čim prej veselo na delo ker mi je potem žal.
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 21:49:06
|
|
|
|
puncica
|
Zato pa jaz ne grem zarad akcij v trgovino, pač pa ko kej rabmo, pol pa raj tam pogledam če je kej bol ugodnega, sej itak na polici piše:bravo: Mene ne bodo več nategval kreteni!!!!! A ja reklame so mi pa fajn za listat a kaj ko je papir za en k..... za zakurt, nič ne gori. Kje so stari dobri cajtngi:zmeden2:
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 13.5.2005 22:20:54
|
|
|
|
Bejba
|
Men so pa prov fajn, posebi zdaj ko imamo malega sončka in mami ne more več tok po trgovinah štafnat :(. Pa še za krompir lupt so ravno pravšne dimenzije :)-.
|
|
|
|
Akcijski letaki - pol k.... jih imam! 14.5.2005 11:35:33
|
|
|
|
Pupica
|
mene ne mot:ups:ja sem pa blont ne:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?