Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 21:48:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
kolk toplo (mrzlo) pa imate v spalnici?
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 21:49:05
|
|
|
|
Nikica
|
Danes prvič spi samo v bodiju z dolgimi rokavi in frotirasti vreči, ponoči ga bom pokrila do pasu še s frotirjem, da ga ne bo zeblo v noge.
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 21:52:49
|
|
|
|
Bejba
|
Midva imava v spalnici celo noč odprto okno, pa se kar lepo shladi, naš sonček pa že dolgo spi v svoji sobici, kjer pa si ne upam odpreti okna, zato je bolj vroče - temperaturo sem pa danes ponoči pozabila pogledat :zmeden:, bom danes.
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 21:58:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
zvečer je pri nas v spalnici 25 - 26* in Anže zaspi le v kratkem bodiju, brez pokrivanja. Ko grem pa jaz spat pa odprem okno na stežaj (prej ga ne, ker je zunaj še galama - psi in otroci na sprehodu, in bi ga motilo) in ga zadelam z dekico. Do jutra se ohladi do 22*. Spi pa veliko bolje pri odprtem oknu, kot zaprtem (tud prej, ko še ni bilo tako vroče, smo imeli skoz okno na kip). LP
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 22:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi mu dala spodaj kakšno tanjšo pižamico brez stopal.
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 22:43:08
|
|
|
|
Bejba
|
Tenks, ampak nobena mi ni zraven napisala ali je bila spalna vreča ugodna ali sem jo kljub akciji preplačala :zmeden:? No ja, sicer pa po toči zvoniti je prepozno :)-.
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 22:44:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam pojma, koliko stanejo poletne spalne vreče. Jaz sem jih delal sama. Za zimsko je to zelo ugodna cena.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2005 12:43:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 29.5.2005 15:43:29
|
|
|
|
alenkapk
|
V Intersparu (Ce) sem jo kupila za 1.490 SIT. Tanko, frotirasto. LP:muca:
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?