Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 12.11.2008 7:25:10
|
|
|
|
jernejav
|
Poglejte si tole: http://govori.se/video/murko-prepir/
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 12.11.2008 7:25:22
|
|
|
|
Blink1
|
Katastrofa
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 12.11.2008 7:26:09
|
|
|
|
maja24
|
Razmišlam da bi šla tut jest mal pokukat v to akademijo,že od nekdaj si želim postati zvezdnica . Drgač pa tip nima tri čiste v glavi,ampak tut taki morjo obstajat,če ne ni zanimiv
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 12.11.2008 7:26:17
|
|
|
|
jernejav
|
Poglejte si tole: http://govori.se/video/murko-prepir/
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 12.11.2008 9:03:33
|
|
|
|
luka jan
|
Če mene kdo vpraša sta ta dva debila vsekana sto na uro. Večje debilnosti pa še ne, kot ta ki prihaja z njune strani.
|
|
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 12.11.2008 10:08:33
|
|
|
|
cukr07
|
Temu se je pa res čist sfuzlal.
|
|
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 12.11.2008 10:22:10
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Uauuuuuuuu, a bom jaz tud pol štajerski slavček če se vpišem na njegovo akademijo . Akademjia..... ha, ha, ha, če bi to bila.............
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 12.11.2008 12:10:36
|
|
|
|
maya2
|
Samo mene pa zanima .... a tip dejansko s tem kej služi???? Mislim tko konkretno everčke? pa kdo mu to plača?
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 12.11.2008 12:34:21
|
|
|
|
nadya
|
ja za crknit no Sam ta njegova žena pa nima treh čistih, da se gre te njegove igrice. Kolk kej zasluži ne vem, bi pa rekla da bolj malo, glede na to, da tudi streže po lokalih (tko pravjo).
|
|
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 12.11.2008 12:45:13
|
|
|
|
Akil
|
Ta dva pa nimata vseh doma!!!!! Ne Damjan in ne njegova "žena". Oba sta za k mojmu možu!!!!!
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 13.11.2008 10:35:37
|
|
|
|
ninica04
|
halo ???? Kak kreten. Mislim pa on da je neki super zvezdnik, pa kaka akademija... naj se gre raj pod kovter skrit. Pa ta njegova žena, ko tolk premika tiste svoje smešne ustnice da ji bojo odletele.... katastrofa....
|
|
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 13.11.2008 11:28:58
|
|
|
|
pikica*
|
Kar se videa tiče...jasno, da je vse skupaj zaigrano (čeprav zeloooo slabo). Glede te kvazi akademije pa.... sklepam, da je seštevek IQ-ja slušateljev in predavatelja nižji od 100 .
|
|
|
|
RE: Akademija Damjana Murka 13.11.2008 13:56:53
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadya Kolk kej zasluži ne vem, bi pa rekla da bolj malo, glede na to, da tudi streže po lokalih (tko pravjo). Jaz sem ga v soboto pred Martinovim videla v službi. Kelnari v bivši Pandi v ul. 10. oktobra v Mariboru. A nimajo "zvezdniki" običajno ob sobotah koncertov? Aja, pa še to..... v tem lokalu kjer streže, je bila samo ena miza zasedena. Le zakaj?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?