Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ah ja, naši zobki......... 16.8.2005 12:54:29
|
|
|
|
mojcaziga
|
Verjetno bi ta tema bolj pasala na kak drug forum, ampak je tu večji obisk in več bab ;);) , za katere vem, da me boste postavile na realna tla :bravo::bravo: Situcija pa je taka. Žiga je star 3 leta in 2 meseca :bravo::bravo::bravo:. Za zobke sem zmeraj skrbela zgledno (svoje in njegove :bravo::bravo:) in sem zmeraj dala veliko na lepe zobe in seveda lep nasmeh. Pred letom dni pa je v vrtcu padel na rob mize in si zbil :((:((:(( polovički obeh enic in ima zdaj na sredi eno takooooooooooooooo veliko luknjico. Zobozdravnica ni mogla nič pomagati, hodimo pa 1x mesečno premazovat zobke. Da pa je nesreča še večja, mu je zdaj te takooooooooo načeti enici očitno napadel še karies :((:((:((:((, ker sta zobka dejansko odprta. Problem je v tem, da se ne morem znebiti občutka, da ga vsi gledajo v njegove zobe in očitajo mami (tj. meni), da nisem skrbela za zobke. In tak nasmeh :ups: bo imel še nekaj let. Dejte babe me mal okregat al pa potolažit. Sej sploh ne vem, česa sem bolj potrebna. Lp, Mojca
|
|
|
|
Ah ja, naši zobki......... 16.8.2005 13:05:53
|
|
|
|
Lunca1
|
Ne sekiraj, saj so šele mlečni,drugo bi bilo, če bi bili že stalni.:rozica:
|
|
|
|
Ah ja, naši zobki......... 16.8.2005 13:26:28
|
|
|
|
india
|
Moje ta velike tri hčere imajo ZDRAVE zobe, tako so imele tudi mlečne zobke za zgled vsem otrokom v vrtcu in potem še v šoli. Janu pa so začeli kar naenkrat sprednji zobki črneti, pa ni pil ne sladkih sokov, čajev, sladkarij tudi ni jedel ne vem koliko, napadeni so bili tudi zaradi antibiotikov,ki so bili pri njem stalnica. Seveda ima sedaj še vedno, pa je stra 5.5 let črne enke in dvojke zgoraj, skoraj da jih več nima, ker so se stopili, pa sva redna obiskovalca zobozdravnika. Njega boli, to je edino, za kar mi je hudo. Občutljivo ima na hladno in toplo in na kislo in sladko. Drugače pa mi je prav malo mar kaj si mislijo drugi. Če primerjam s hčerami,ki imajo čudovite zobe,jih pač on nima, kaj čem. Pa mu bodo že zrasli novi in če bo odvisno od skrbi za higieno, bodo zdravi in lepi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?