|
RE: Ah, ta ovulacija... 18.10.2011 8:19:45
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hm a vam se zdi takšno analiziranje pametno? Jaz recimo nimam pojma, kakšna je bila sluz ob oploditvi, ker kratkomalo na to sploh nisem pozorna... Ne vem no, jaz jih kar nekaj poznam, ki so čist vse o vsem vedele do pikice natančno, vse zanalizirale, namenoma seksale tako, da bodo imele porod in otroka ob idealnem času, vse starševske dodatke in porodniške preračunale še preden so sploh zanosile. In nobeni od teh še ni ratalo zanosit... Moje mnenje je, da zato, ker čisto preveč komplicirajo. Saj ne rabiš biti doktor biologije za to da zanosiš. V Afriki verjetno kar dosti žensk nima pojma, kaj ovulacija sploh je, pa imajo vseeno otroke. Sprostite se, nehajte štet dneve, nehajte kalkulirat in merit temperaturo, analizirat sluz... Jaz še menstruacije nisem zapisovala. Seksajte iz užitka in ne da se spravite k temu zato, ker ste tako izračunale, izmerile temperaturo ali pa da je po vašem takrat primerna sluz. Jaz med odnosom nisem razmišljala o tem, da moram zanosit, ampak sem se popolnoma prepustila užitku in pač delala to takrat, ko mi je pasalo. In nosečnost je prišla sama po sebi. A mislite, da boste kaj bolj noseče, če boste za vsako malenkost, ki se v vašem telesu dogaja vedele? Ker ponavadi je vse ravno obratno, narava opravi svoje takrat ko se bo njej zdelo, da je pravi trenutek, ne nujno takrat, ko boste ve imele pravo računico. več ko veš, bol znaš bit butast in manj ti je jasno. tak ko praviš-čim manj se obremenjevati in enkrat bo že tako, kot bi moglo biti
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|