čačka
|
Živjo Meni pa se je porodila ideja, da bi odprla novo temo! Mislim no, pa saj verjetno nisem nisem edina, ki papca aglurab in klomifen! Mogoče pa si še katera želi izmenjati izkušnje, upe in težave... Moja zgodba je sledeča: 2 leti prez uspeha, PCO, 3 ciklusi klomifena, menjava ginekologa, laporoskopija, odstranjena pregrada, drugo BP, spermiogram dragega in PCT ok, hormoni ok... Zadnja postaja pred IUV Aglurab + Klomifen. Aglurab: 500, 2 škaltnici, 2 na dan, naslednjih 100 dni. Klomifen: 4 mesece, 1/2 tabletke, 3-7 dan. Za zdaj papam samo Aglurab. Klomifen še ni prišel na vrsto :) Izkušnje: nekaj dni mi je bilo ful slabo, potem bolje, potem spet slabo. Prebavne motnje so me spremljale 10 dni, potem se je umirilo. Slabosti pa se ponavljajo, odvisno od dneva. Bruhala sicer nisem, ampak so bili dnevi, ko sem bila že tik pred tem. Sem brez apetita, nič mi več ne paše ali diši, malo sem izgubila tudi na kilaži (cc. 2kg v 2 tednih). Zjutraj moram obvezno zajtrkovat, ker drugače je cela štala... Aja, pa tableta na prazen želodec + jutranji tek = peklo (prebavne motnje, glavobol... res kriza) Drugače pa... sploh ne verjamem v ta koktejl! Mislim, da je samo vmesno mašilo pred IUV. Ampak če pravijo, da lahko pomaga, potem pa dajmo Kako pa kaj ve, ki ste v istem zosu?
|