|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Afera
12.8.2006 17:20:23   
Anonimen
Ne vem kako naj začnem,stvar je taka,prejšnji mesec sem začela spet delat po porodniški.Na našem oddelku imamo nekaj pripravnikov,z enim izmed njih sem se tud dobro ujela,imava iste interese,ima otroka 2 meseca starejšega kot jaz,tak da imava na dan 1000 debat in nama ne zmanjka tem.Preskočila pa je neka iskrica,začel mi je namigovat s sexom,kliče me v pomanjševalnicah,ljubkovalno,večkrat ko kaj skupaj delava me poboža po rokah,se me dotakne,...jaz sem se le smejala in koketirala.Zadnič je rekel,da je celo popoldne mislil na mene,kopa smo šli v petek domov pa mi je dejal,da me bo pogrešal.Do tu še vse o.k.,dokler mi ni začel namigovat,da bi sexal z mano.Tu pa mi več ni bilo nič smešno.Ne vem kaj se mi dogaja,tip mi ni lep,mogoče simpatičen,ker pa je gobčn me je malo zmešal.Seveda bi probala z njim,še sploh zdaj ko mi hormoni norijo,mojemu partnerju doma pa ni.Kaj naj nardim,hudo mi je zaradi malih otrok,po drugi strani pa to tak nebo nikam dalje šlo,on je poročen,in oba sma srečna doma,a vseeno si delava lušte drug po drugem.Pa ne me linčat prosim.user posted image AJa stara sma on-27,jaz 31.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Afera
12.8.2006 17:28:26   
zorica

Pa bi mogla potem pogledati partnerju v oči ?Se vprašaš, kako bi se počutila, ko bi bili srečna družina skupaj, tebe pa bi začela pečti vest ?Bi bilo vredno ?Mislim da ne.

Seveda človek naleti na preizkušnje in to mamljive, ampak ko malo bolje preštudiraš pluse in minuse, predvsem pa svojo vest, boš ugotovila da ti je s svojim partnerjem najboljše in najlepše, še posebej ko se spomniš na vajinega sončeka.

Moje mnenje,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2006 17:28:50   
ZARA
Uh, ne vem. Poseksaj se, pol boš pa naprej vidla kako bo...
Ampak s tem dejanjem greš že predaleč.

Srečno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2006 17:40:23   
total
Se strinjam ZARO,ni sexs vse......
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Uh, ne vem. Poseksaj se, pol boš pa naprej vidla kako bo...
Ampak s tem dejanjem greš že predaleč.

Srečno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2006 18:43:56   
Anonimen
Potem pa kar v akcijo, moški so naivna bitja in ne opazijo prav nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2006 18:50:08   
Anonimen
Naredi kar hočeš, vendar si ne laži, da se bo to končalo z enkratnim skokom čez plot. Ta afera se lahko vleče precej dolgo in verjemi, slej ali prej (ponavadi prej) bo za to izvedela vsa tvoja družina - mož, otrok, starši,... Kakšen je tvoj zakon veš sama, ali se ga splača tako uničiti??? A bi bila ti srečna če bi izvedela, da te tvoj mož vara??
Sama misel na sex z nekom novim pa je vedno hudoooo zapeljiva, to je jasno - po eni strani ti kar zavidam, čeprav se pa nočem znajti pred takšno dilemo. Odloči se kot hočeš, samo zavedaj se posledic!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2006 19:08:46   
Bubamaraa
Če boš lahko doma svojemu možu pogledala v oči ne da bi te pekla vest kar dej.....drgač se pa ne igraj z ognjem, ker se lahko hitro opečeš.....in ko je enkrat prepozno ni poti nazaj...........

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
12.8.2006 19:15:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2006 19:26:06   
pika74
Kaj pa vem... mislim, da je najbolje, da se skulirata in ostaneta le prijatelja.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2006 20:06:21   
TONČI.
Doma boš težko gledala možu in otroku v oči.
V službi te bo pa še naprej nadlegoval, enkrat ni nobenkrat, pa še s takim sodelovcem je potem verjetno dokaj težko delat. Jaz tega nebi naredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2006 20:12:09   
kapica
Jaz ne bi tega naredila. A ni to zanimivo da imas neko simpatijo v sluzbi, da ti je fajn tja hodit, se malo hecat, zabavat, misli sprostit. In to je to.

Ko se bosta poseksala, ne bo vec zanimivo. Pa se bosta mogoce cez nekaj casa grdo gledala, se skregala in bo brezveze. Naj ostane tako kot je.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.8.2006 20:39:21   
Minkaa
take situacije so najboljše za preizkušanje samega sebe oz. koliko resnično ti pomeni veza z partnerjem 

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.8.2006 21:48:42   
KIRA
vzemi to tako kot reklame: ti naredijo apetit, pa ne greš v trgovino, ampak v domač hladilnik.
taki tipčki so samo zato tako gobčni, ker bi radi čimveč bab položli. pa tega ti ne govorim, ker sem proti skokom čez plot, prej nasprotno, ampak ti mešaš seks in čustva. to je pa fatalno.
če ti je za skok čez plot, kar daj, ampak ne mešaj čustev vmes, ker se ti bo vse zalomilo.
zakaj bi zamenjala nekaj dobrega za nekaj, kar niti ne znaš točno opisat. če vaju bodo vajini pogovori čez leto dni ali pa dve enako razvnemali in se bosta še vedno tako dobro razumela, pol se pa še enkrat pišemo...

LP

< Sporočilo je popravil KIRA -- 12.8.2006 21:52:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.8.2006 22:09:07   
Darči76
Sem že bila v podobni situaciji, takrat še samska. Že v osnovi sem prepričana, da je življenje igra bumkeranga in se vse slej ali prej vrača - in to dosti močnejši udarci kot jih sami zadamo! Potem pa še misel na njegovo družino (ženo, otroke) in odločitev ni bila težka. Še sedaj, po več kot 3 letih sva dobra sodelavca in prijatelja. In dostikrat se nasmejiva ob misli na to neuspelo dogodivščino.
In veš kaj mi je povedal enkrat: Dobro da nisva, ker bi potem eden od naju moral oditi stran, kar pa si verjetno nobeden ne želi. Pa še kak prav ima!
In tak kot je napisala ena že prej: uživaj v tem, da je nekdo poseben v službi, s katerim se lahko nasmejiš.....
Ker ko enkrat padeš v začaran krog afere, težko prideš ven. In če že, vedno z brazgotinami pri večih ljudeh: on, ti, njegova žena in otroci, tvoja družina, prijatelji.....ker slej ali prej se vse razve....
Pa pametno odločitev ti želim!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.8.2006 23:29:34   
arabela*
glede na situacijo predvidevam,da si že nekako odločena.Preden se v kaj sppustiš,ugotovi koliko je ta sodelavec resen,da ne bi delal frk in mešal štrene na koncu.Če mu lahko zaupaš,je bistveni predpogoj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.8.2006 0:08:38   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

oba sma srečna doma,a vseeno si delava lušte drug po drugem.

To mi sicer ne gre v glavo-bIti srečen doma s partnerjem in imeti lušte po drugemuser posted image . Očitno že ni vse tako rožnato doma.

Punca, res dobro premisli, prek plota skočiti je v bistvu enostavno, le pazi, da si ob tem ne boš zlomila noge.

p.s Podivjane hormone si pa poskušaj urediti kako drugače

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.8.2006 6:42:04   
nina6
Če boš sposobna možu pogledati v oči....???

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.8.2006 8:27:28   
Sita
Veš, v življenju nam je všeč ogromno ljudi, pa vseeno ne bi sexali z njimi.
Tudi sama imaš pomisleke, zato sprašuješ. Premisli. Ali je vredno? Zakaj bi? Izključno zaradi hormonov oziroma privlačnosti? Praviš, da ni lep. Najbrž ti je mož lepši. Uh, veš, nekateri moški res znajo očarati ženske, ko znajo tako lepo pihat na dušo, vendar mislim, da to še zdaleč ni tako pomembno, da bi šle z njimi v posteljo.
Resno premisli, kaj bi imela od tega. Kaj bi bilo potem? Ali ne bi imela slabe vesti, ali bi lahko moža pogldala v oči, ali ne bi izgubila spoštovanja, a se ne bi počutila potem nekam prazno in bedno ...? Ali bi se počutila zmagoslavno ... ? Napiši si pluse in minuse. Mislim pa, da ko čovek misli prevarati svojega partnerja, nekaj ne štima v njegovem zakonu. Premisli, kaj. Kaj te dolgočasi doma? Se da kaj izboljšati?
Poskusi raje zapeljati svojega moža in ga popolnoma obnoreti. Mislim, da je to večji izziv in to bo gradilo tvoj odnos z možem, če pa greš v posteljo z drugim kar tako, ker te trenutno privlači, pa mislim, da to lahko tvoj odnos z možem le še bolj skrha. To je igra z ognjem.
Malo pa je treba imeti tudi samo-obvladovanja, se ti ne zdi?
In pomisli, kaj če bi mož to storil tebi in bi kasneje to izvedela? Te ne bi bolelo?

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.8.2006 11:22:35   
daddy
Če se igraš z ognjem, se lahko opečeš. Fejst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.8.2006 17:17:24   
tinaaja
je en sex vreden srece 2 druzin? no jaz kaj tazga ne bo mogla narest, ne zato, ker pol mozu ne bi mogla pogledat v oci, ampak sebi.
v zivljenju pridejo ljudje, ki te zmedejo in morda pomislis na take zadeve, ampak ce imas doma pravega partnerja dvomim, da se sputis resno o tem razmisljat ali celo narest kaj tazga.
ce pa te ze matra novo meso, pa bi rekla, bog ne daj, da je sodelavec.. naj bo nekdo, ki ga ne bos srecevala vsak dan..

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.8.2006 19:14:17   
cukerček
Sploh ne vem kaj naj si mislim....
res je da kar ne veš ne boli ampak bi lahko ti živela s tem..? Mislim pa da je čisto normalno da te privlači še kdo ne samo parter, sploh če sta se tako kot praviš dobro ujela ampak je ta Afera vredna sreče vajinih družin, kako pa bi se ti počutla če bi tvoj imel aferico s kako svojo sodelavko, no saj kako pa veš da je nima, kaj če podobno razmišlja kot ti.....

mislim, da bi bila ti zelo prizadeta če bo on varal tebe.
aja pa dogo ne moraš sedeti na dveh stolih, slej ko prej bi se kaj zvedelo kaj pa potem?

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.8.2006 21:46:53   
Anonimen
A je vrednouser posted image ... Ne samo, da sta v igri dva zakona, še otroci so. Ne vem no... Jaz ne bi.

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
13.8.2006 22:21:53   
Anonimen
js ti predlagam, da ne greš z njim v posteljo..doma imaš otroka in bodite prijetna družinica... fant oz.partner bi pa sigurno enkrat izvedel za tvoje početje, saj veš, da se fantje samo hvalijo... sama še nimam otrok, ap sem enkrat prevarala fanta oz.partnerja..pa mi je full žal..ker se je tisti potem hvalil okoli... tako da jaz ti ne priporočam.... malo ga izivaj ne pusti mu pa kaj več..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
13.8.2006 22:46:02   
Sita
Veš, kaj mu predlagi: "Jaz sem vezana in ti si vezan. Kaj če bi se mi vsi štirje dobili? Ne morem moža prevarat, če sem poročena in ne morem ti dovolit, da ti varaš svojo ženo."
Pa boš videla, če bo še tako zagret za igrice s tabo...

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.8.2006 9:22:04   
Anonimen
1.) Pa kako vama je vse to uspelo v enem mesecu?
2.) Zamenjaj službo.

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?