Anonimen
|
Ne vem kako naj začnem,stvar je taka,prejšnji mesec sem začela spet delat po porodniški.Na našem oddelku imamo nekaj pripravnikov,z enim izmed njih sem se tud dobro ujela,imava iste interese,ima otroka 2 meseca starejšega kot jaz,tak da imava na dan 1000 debat in nama ne zmanjka tem.Preskočila pa je neka iskrica,začel mi je namigovat s sexom,kliče me v pomanjševalnicah,ljubkovalno,večkrat ko kaj skupaj delava me poboža po rokah,se me dotakne,...jaz sem se le smejala in koketirala.Zadnič je rekel,da je celo popoldne mislil na mene,kopa smo šli v petek domov pa mi je dejal,da me bo pogrešal.Do tu še vse o.k.,dokler mi ni začel namigovat,da bi sexal z mano.Tu pa mi več ni bilo nič smešno.Ne vem kaj se mi dogaja,tip mi ni lep,mogoče simpatičen,ker pa je gobčn me je malo zmešal.Seveda bi probala z njim,še sploh zdaj ko mi hormoni norijo,mojemu partnerju doma pa ni.Kaj naj nardim,hudo mi je zaradi malih otrok,po drugi strani pa to tak nebo nikam dalje šlo,on je poročen,in oba sma srečna doma,a vseeno si delava lušte drug po drugem.Pa ne me linčat prosim. AJa stara sma on-27,jaz 31.
|