|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Adventni koledar
28.11.2012 19:40:17   
malaMravljica
In, bodo vasi otroci dobili adventni koledarcek? Ga katera dela sama, ce ni skrivnost kako in kaj vse date notri?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Adventni koledar
28.11.2012 19:50:35   
alda
zdaj več ne-šjora je kao prevelika, ta mali pa je ponavadi zdržal kaka 14dni potem pa vse odprl in pojedel.
sem pa jima kdaj kupila, kdaj pa naredila sama.
Enkrat sem v škatlice dala kak kos sladkarije, pa kako zgodbico, pesmico,vstopnico za predstavo za naslednji dan.....jih zavila ko vagone in naredila vlak.

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2012 19:58:54   
Lunca1
Mi ga imamo. imamo kupljenega iz Hoferja. Noter dam čokoladice in pa tudi listke z raznimi opravili oz. nalogami: to je lahko hranjenje ptičkov, delanje snežakov, postavljanje novoletne jelke, pisanje voščilnic, .. Lani sem naredila na eni majhni mizi tudi sneženo pokrajino, gor sem dala vato in Lukov vlakec, pa nekaj hišk iz papirja. vmes pa sem dala nekaj manjših darilc, kot so npr. svinčniki, radirke ali kaj podobnega. To je edini čas, ko našadva brez posebnega prigovarjanja dobiš zjutraj iz postelje user posted image .

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 28.11.2012 19:59:13 >

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2012 20:35:56   
Paštetka
Ne, ker dobista vsako leto od sorodnikov vsak po 5 komadov.user posted image Na koncu pa pristajo v košu, ker tega nihče ne je.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2012 4:37:19   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Mi ga imamo. imamo kupljenega iz Hoferja. Noter dam čokoladice in pa tudi listke z raznimi opravili oz. nalogami: to je lahko hranjenje ptičkov, delanje snežakov, postavljanje novoletne jelke, pisanje voščilnic, .. Lani sem naredila na eni majhni mizi tudi sneženo pokrajino, gor sem dala vato in Lukov vlakec, pa nekaj hišk iz papirja. vmes pa sem dala nekaj manjših darilc, kot so npr. svinčniki, radirke ali kaj podobnega. To je edini čas, ko našadva brez posebnega prigovarjanja dobiš zjutraj iz postelje user posted image .

Tole mi je pa všeč.

Naš ima enega s čokoladkami, kupljenega v trgovini. Ima rad, za razliko od paštetkinihuser posted image , men so tudi všečuser posted image . Letos mu je še bolj všeč, ker se je naučil številke in komaj čaka, da poišče ta pravo številko. men je tak smešen in luštkan s tem koledarjemuser posted image

Bi mu pa zdaj še zraven naredila takega z mini opravili. Bi ga kar skupaj z njim naredila, ker imajo glih počitnice, samo ne vem kako se naj sploh lotimuser posted image . Kaka ideja? Pa adventni venček bova letos skupaj naredila- še tudi ne vem kakuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 29.11.2012 4:39:27 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2012 7:39:47   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

listke z raznimi opravili oz. nalogami:  .

Ta ideja je pa tudi meni všeč user posted image . Ampak se bojim, das bosta mulca "izgubila zaupanje" v Božička: "Do sedaj nama je vedno sladkarije nosil! A zdaj naju bo pa še ta sekiraluser posted image " Tako da ne vem, ne vem... Me pa fajn drži!user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2012 7:53:31   
uškinamama
Ima, imel. Kupljene, doma narejene.
Veste, da je že čez tri dni prva adventna nedelja user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2012 8:26:52   
Paštetka
Naš ima enega s čokoladkami, kupljenega v trgovini. Ima rad, za razliko od paštetkinih

pa saj sem že napisala, glede sojinega lecitina in mleka. In potem tega ni smel, pa potem niti nismo odpirali. Poleg tega se čez dan niti nista spomnila na čokolado ali sladkarije, zvečer se pa tega pri nas ne je user posted image Mi je pa tudi Luncina ideja všeč. samo dvomim, da imajo še kje kakšen lesen koledar s predalčki.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2012 8:38:54   
andea
Pri nas doma pa imamo tak trak in žepke, tko da gre notr tudi kinderjajčk, pa dam potem vsak dan zasproti darilo. Lahko tudi vzameš vrvico jo navežeš na dva konca, iz papirja izdelaš majhne papirnate vrečke, gor napišeš številke, in napolniš z dobrotami ter z kljukico za obešanje perila pripneš na vrv. Dobro je ker lahko narediš različno velike vrečke.
Ali pa kupiš te dvodelne plastične krogle, jih prebarvaš napišeš gor številke, napolniš, zapreš in jih nekam obesiš. Če so res lepo narejeni, jih lahko potem daš na novoletno jelko. No pri teh, ki so potem romali na jelko, so številke na posebnem listku.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2012 8:41:56   
Tippi
Ne, ker dobista vsako leto od sorodnikov vsak po 5 komadov.user posted image Na koncu pa pristajo v košu, ker tega nihče ne je.

Tko je bilo tudi pri nas. user posted image

(odgovor članu andea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.11.2012 8:42:38   
Pikica_82
Jaz sem mu ga letos sama naredila. Na papir sem narisala smrečico in kup daril, izrezala okenca, da se dajo odpirat, in vse nalepila na karton. Vsako okence je dobilo svojo številko, v vsako okence pa sem narisala nek lik. Te iste like dobi vsako miceno darilo, vsa darila bodo v eni škatli in potem bo vsak dan iskal pravo darilo. Sem pa dala med darila sladkarije, one majhne avtke (naš jih obožuje), mini figurice od Lega, pa tudi razne dejavnosti (krasimo smrečico, gremo gledat lučke, delamo voščilnice, pečemo kekse...). Pač da ni sam cuker in da ni vsak dan igrača.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.11.2012 14:32:43   
Hope2
cel dan sem razmišljala kako narediti adventni koledar, kje stakniti škatlice, ostale pripomočke, kako okrasiti, pobarvatiuser posted image .... zavijem v IKEO in tam dobim adventni koledar iz kartona, v obliki božička, narisan božiček in škatliceuser posted image . So pa ravno velike za kak bombonček, papirčke ali mini igračko (kot iz jajčka- jajček ne gre not). Men je super, ker mi ni bilo treba nič delatuser posted image . Pa škatlice se lepo odpirajo in zapirajo, tak da ga lahko uporabimo še drugo leto ali tretjouser posted image

evo našla link http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30221854/

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 29.11.2012 14:37:05 >

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.11.2012 14:48:02   
Paštetka
Jaz sem pa v NKD- ju kupila belo leseno jelko- ful lepo, pa gor so in belo-rdečega karo blaga obešene vrečkice za vsak dan. Zadeva je velika 120 cm stane pa 9€ user posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.11.2012 15:47:41   
malaMravljica
Ma jaz bi ga pa skor mogla sama naredit in mi je sedaj se najbizja ideja, da bi kupila tak sirsi trak in ga naredila. Idejo imam, to je pa tudi vse.

Vam pa se povem, da so v Nemciji naredili test teh cokoladnih adventnih koledarjev in so se prav porazno odrezali, v cokoladi so rakotvorne zadeve in to ne sam v kaksni poceni cokoladi, celo Lindt in ne vem kaksna imena so zraven. Me je minilo in mu zato cokoladnega koledarja ne bom kupila.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.11.2012 16:11:44   
Udb
Moj ga je dobil za rojstni dan - LEGO. Komaj čaka soboto! :)

Neposredna povezava do sporočila: 15
29.11.2012 16:39:40   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ma jaz bi ga pa skor mogla sama naredit in mi je sedaj se najbizja ideja, da bi kupila tak sirsi trak in ga naredila. Idejo imam, to je pa tudi vse.

Vam pa se povem, da so v Nemciji naredili test teh cokoladnih adventnih koledarjev in so se prav porazno odrezali, v cokoladi so rakotvorne zadeve in to ne sam v kaksni poceni cokoladi, celo Lindt in ne vem kaksna imena so zraven. Me je minilo in mu zato cokoladnega koledarja ne bom kupila.

Evo, zato naši romajo v koš.
Tole je pa letošnji http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=163511 za 9€

Neposredna povezava do sporočila: 16
29.11.2012 16:43:15   
hrchy
ideja

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.11.2012 17:12:11   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Evo, zato naši romajo v koš.
Tole je pa letošnji http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=163511 za 9€

Naš je iz bio trgovine in bio čokoladeuser posted image , čisti slučaj. Pa vseeno rakotvorne stvari so v zvečilnih gumijih, v nekaterih bombonih, aspartam je v jogurtih... v barvah za cunje so rakotvorne stvari, v barvah za pohištvo, v fake lego kockah je svinec, v nekaterih penastih puzlih, v plastičnih krožnikih, žlicah..... . In pol ta ena mala čokoladica na danuser posted image
Se pa strinjam, da je v teh zadevah vedno bila in vedno bo naslabša kakovost čokolade, tudi tisti čokoladni božički, miklavži in zajčki.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.11.2012 19:48:04   
hrchy
se tukaj : DIY Adventni Koledar

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.11.2012 20:05:22   
alda

IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

se tukaj : DIY Adventni Koledar

zelo zanimovo ,bi zaradi svojga gušta kakega probala naredituser posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.11.2012 21:11:55   
ellie
Jaz bom letos doma prvič naredila sama adventni koledar. Sem pa kupila take božične vrečke s številkami do 24 (prav za adventni koledar) in jih bom napolnila z mini presenečenji (s kakšno sladkarijo, igračko, sporočilom)...res malenkosti. Če bom našla v stanovanju primeren prostor, bi jih najraje kar s klupicami obesila na štrik user posted image in bi potem z malim vsak dan eno odprla in odstranila...tako da bi imel vizualno občutek tudi, da jih je vedno manj in je božič vedno bližje.

Nekaj takega imam http://www.torquato.de/adventskalender-zum-selbermachen.html

Je pa trgovina nanu-nana zakon za te stvari...je cel paket 24-ih vrečk 5 eur user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.11.2012 21:13:10   
ellie
Drugače pa jih v vrtcu vsako leto delam...imam par teh ustvarjalnih revij na temo adventnih koledarjev...in je noter polno idej user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.11.2012 22:33:20   
rozilu

In, bodo vasi otroci dobili adventni koledarcek? Ga katera dela sama, ce ni skrivnost kako in kaj vse date notri?

Ne bo, se na srečo ne rabim ukvarjat še s tem user posted image . Dokler ne ve da obstaja, bo tako... Bo dovolj (=preveč) sladkarij že tako... Mi je pa všeč pri tašči en tak lesen, s predalčki, mislim da je v obliki smrekice, najbrž iz Kike al kaj podobnega.

Neposredna povezava do sporočila: 23
30.11.2012 10:47:21   
malaMravljica
Ja rozilu, jaz si tega ne morem privoscit, moj se kako ve, da to obstaja. Ti koledarji so cist povsod in vsak ga bo vprasal, ce ga ima, pol nima smisla, da se delam neumna.
Sem pa dobila se eno idejo, lahko bi njegove strikane nogavicke, ki so mu premale uporabila in jih zavezala na eno vrvico, bi bilo tudi lepo, jih ima itak full in bi jih koristno porabila.

Sem mu pa ravno danes razlozila, da pride naslednji teden Miklavz in bodo pridni otroci dobili darila. Odgovor je bil, moram se malo pocakat, se malo pocakat... Torej se pristeva k pridnim otrokom. Tam bo dobil pa mandarine in araside, oboje obozuje.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.11.2012 13:39:25   
ronja
Imamo en lesen adventni tovornjaček, ki ima predalčke kot kak čebelarski tovronjak, ki jih potem napolniš kakor želiš in je vsako leto uporaben:). ko bomo na večjem, pa jih bom delala sama, da bom lahko dala kakšno nemikro zadevo not, kre zdaj moram bit kar iznajdljiva, da se spomnim nekaj v velikosti približno vžigalične škatlice:D. Pa ker so 3je, bo res težko not spravit vse to, tako da nekoč bomo meli še dodatne decembrske koledarje, pa po vsej verjetnosti bojo meli 31 dniuser posted image , ker mi čakamo dedka mraza, tovornjak pa napolnijo škratki.

Kaj dajo not? Lani smo ga imeli prvič in dali not večinoma špangice ali mali čokoladni bonbnočki, parkrat pa kake perlice ipd, na koncu je bilo par zanimivih, ampak večinoma pa res te prve omenjene... Letos pa bo baje bolj raznoliko, med drugim kake stvari za kak poizkus (recimo balon in vrvica), mini set za delat mini cofke, vse za naredit mini škratka itd...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?