Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 10.6.2008 23:33:05
|
|
|
|
kofetek2010
|
Mi smo imeli zraven grelec vode, tak manjši potovalni (kupljen v Big Bangu za mali dnar), vodo pa sem kupovala ustekleničeno in je nisem prekuhavala.
|
|
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 10.6.2008 23:35:11
|
|
|
|
barika
|
jaz bi kupila vodo v plastenki al pa to vodo za dojenčke...drugače pa ni nič narobe če jo prekuhaš. jaz bom na dopust zraven vlačila brito,pa bom fkr prefiltrirala...aja,pa on el. grelec za pogret vodo (offtopic: pa še en tovornjak, da bo vso robo peljal zraven... ) pa uživaj na morju
|
|
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 10.6.2008 23:52:48
|
|
|
|
kofetek2010
|
Kje pa boš vodo grela, če greš v hotel?
|
|
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 10.6.2008 23:57:38
|
|
|
|
Ro-La
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Kje pa boš vodo grela, če greš v hotel? mi imamo zraven vedno taki tini mini kuhalnik na štrom
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 11.6.2008 7:16:01
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz bom grela navadno ustekleničeno vodo in ne prav tiste za dojenčke. Tudio sama na morju ne pijem več vode iz pipe, ker sem pri 13 letih najbrž tako dobila Hepatitis. Lahko pa da je bilo od školjk . V glavnem od takrat naprej v naši družini na morju vso pijačo kupujemo.
|
|
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 11.6.2008 7:53:14
|
|
|
|
urška
|
jaz sem tudi na morju za tamaučka kupila vodo.
|
|
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 11.6.2008 8:36:47
|
|
|
|
lex
|
moja je bila stara 2 meseca in je pila mleko z navadno ustekleničeno vodo, brez prekuhavanja. V največji vročini (bili smov kampu) je hotela piti mleko samo z mrzlo vodo, če je dobila toplo mleko ga ni hotela. Na plažo sem pa nesla zraven 1 njeno flaško, v majhno posodico sem si dala mleko in sem potem kar na plaži mešala mleko skupaj. Nisem nič koplicirala, pa je preživela.
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 11.6.2008 8:42:51
|
|
|
|
LARA25
|
Sem pozabila napisat, da gremo v apartma. Pol res ni preveč za komplicirat.
|
|
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 11.6.2008 9:19:27
|
|
|
|
ThinkPink
|
Mi bomo imeli s sabo grelnik vode, prekuhala bom pa kar vodo iz pipe, saj gremo na Hrv., kjer naj bi voda bila ok.
|
|
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 11.6.2008 9:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi bomo s sabo imeli grelnik, samo moram še kakšnega pametnega kupiti.
|
|
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 11.6.2008 13:46:15
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Mi smo imeli zraven grelec vode, tak manjši potovalni (kupljen v Big Bangu za mali dnar), vodo pa sem kupovala ustekleničeno in je nisem prekuhavala. Mi isto.
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 11.6.2008 13:59:35
|
|
|
|
Paštetka
|
mah, jaz nisem komplicirala. Vodo iz plastenke sem natočila v flaško in potem flaško potopila v vrelo vodo, ki sem jo nalila v umivalnik. pa je bilo hitro pogreto in fertik.
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 11.6.2008 14:05:43
|
|
|
|
polona5
|
Mi smo našemu, takrat 5 mesečniku, za na počitnice nabavli vodo od Milupe. Je zelo praktična, namenjena prav dojenčkom, slaba lastnost je edino cena. Saj ni problem ustekleničena voda - itak da je vredu za pit - samo ne za dojenčke ampak za odrasle. Te ustekleničene vode vseujejo preveč mineralov, ki lahko preobremenijo dojenčkova ledvica - to pa se ne pozna tisti čas, ampak lahko šele kasneje v življenju. Odločitev pa je še vedno tvoja kaj boš naredila. Lp
|
|
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 12.6.2008 14:42:58
|
|
|
|
LARA25
|
Ravno to me je skrbelo - glede ustekleničene vode ali vode iz plastenke. Mislim, da je bolje da se odločim za vodo od Milupe.
|
|
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 13.6.2008 23:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polona5 Mi smo našemu, takrat 5 mesečniku, za na počitnice nabavli vodo od Milupe. Je zelo praktična, namenjena prav dojenčkom, slaba lastnost je edino cena. Saj ni problem ustekleničena voda - itak da je vredu za pit - samo ne za dojenčke ampak za odrasle. Te ustekleničene vode vseujejo preveč mineralov, ki lahko preobremenijo dojenčkova ledvica - to pa se ne pozna tisti čas, ampak lahko šele kasneje v življenju. Odločitev pa je še vedno tvoja kaj boš naredila. Lp Milupina je res čista ampak kaj, ko pa vzame tako veliko prostora, pa še teža je. Za 10 dni, kolikor smo na morju sem se odločila, da kupujem na HR ustekleničeno, ker jo tam kupujemo tudi za nas. Smo v kampu, pa ne zaupamo preveč vodi iz pipe. Saj se gre samo za kratek čas. Je pa voda z malo natrija Radenska naturelle samo ne vem, če jo prodajajo. Lp
|
|
|
|
RE: Adaptirano mleko in dopust na morju 13.6.2008 23:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
na evianu npr. piše da primerna za otroke in tudi na nekaterih drugih... to pa res. samo tudi evian je drag ko . za druge vode pa ne vem. po moje je bolj marketinska fora kot kaj drugega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?