|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Adapter - Quinny Freestyle za lupinico Maxi-cosi
2.10.2009 23:41:17   
Pia77
Ful sem besna nase! Nekje sem založila/izgubila adapterja za Quinny Freestyle za lupinico Maxi-cosi! Ali kdo ve, kje bi se jih dalo naročiti? Hvala in LP...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Adapter - Quinny Freestyle za lupinico Ma...
2.10.2009 23:45:53   
juniorka
Hja, jaz sem jih pa podarila rr uporabnici, zdaj bi jih pa spet rabila... Ful pametno, a neuser posted image Vprasaj, mogoce jih katera ne rabi vec, pa ti jih posodi, pa se naj se kaksna zame najdeuser posted image .
Drugac pa vprasaj v Babycenter al pa ktero drugo trgovino, kjer prodajajo te vozicke.

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Adapter - Quinny Freestyle za lupinico Ma...
18.10.2009 15:59:29   
Anna86
Midva sva tudi kupila voziček Quinny Freestayle pa me zanima kateri nastavek moram še dokupiti,da bo šla lupinica maxi cosi cabriofix v njega?Meni ni to čisto nič več jasno glede teh nastavkov...user posted image .Tudi za v avto so rekli,da je bolj praktično,da imam isofix,easyfix...meni je to vse istouser posted image .

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.