Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Abc design otroški voziček Tempo light 14.2.2006 15:34:09
|
|
|
|
Barbs
|
Pri tem vozičku se ne da dvignit naslon za nogice, tako, da je vedno dol (vsaj tako se mi zdi) , lahko pa, da ni ta model. Tudi ko otroček malo zraste v vozičku "spi" tako, da mu nogice visijo dol. Nekateri podobni vozički - športni, pa imajo tudi za nogice nastavljiv nastavek, tako, a se res da cel voziček v raven položaj. Poglej podobne vozičke v Chicco prodajalnah - tudi v Hali A v BTCju, kjer so cene podobne, vozički pa funkcionalni že od začetka. Za ABC vozičke so v neki temi tukaj, ne spomnem se kje, ženske govorile, da se jim kolesa že po par mescih popolnoma zguncajo, ker so plastik fantastik. malce preglej, pa še dragemu reci, naj prekontrolira vzmetenje, gume, saj veš.. take tehnične zadeve
< Sporočilo je popravil Barbs -- 14.2.2006 15:35:16 >
|
|
RE: Abc design otroški voziček Tempo light 14.2.2006 15:59:15
|
|
|
|
*maja
|
Ni res da se temu vozičuku ne da dvignitnaslonjala za nogice, ampak ima kar 3 pozicije naslonjala. Ni pa primeren za novorojenčka, ker se mu naklon ne spusti do vodoravnega položaja ampak je kar dosti dvignjen. Drugače pa je kar OK voziček, nič posebnega voziček kot voziček.
|
|
|
| Stran: [1] |
Radi ustvarjate ankete?nada56'da, tako veliko izvem, kar me zanima (
24%)
da, me zabava (
29%)
nepotrebno (
47%)
Število vseh glasov: 55Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!