Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A zdaj je to na novo(otroški dodatek) 8.4.2008 17:30:48
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
To pa še nisem slišala, da bi spremenili. Da ni kakšna napaka v izračunu?
|
|
|
|
RE: A zdaj je to na novo(otroški dodatek) 8.4.2008 18:41:40
|
|
|
|
Maleal
|
Ja verjetno je bila napaka,ko sem si šla tretjič računat je drugače prišlo,po starem,torej 20% manj,če je otrok v vrtcu.Škoda.
|
|
RE: A zdaj je to na novo(otroški dodatek) 8.4.2008 18:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdi se mi, da narobe računate, punce. Na Internetu so objavljeni OSNOVNI zneski otroških dodatkov. V kateri razred padete glede na dohodke, si znate izračunati. Za otroka do enega leta starosti NI dodatka na osnovo, ker je logično, da ni v vrtcu. Primer za lažje razumevevanje (in ob predpostavki, da se vaši dohodki niso spremenili)... Ob rojstvu otroka vam je bil za otroka dodeljen otroški dodatek v višini 100€ mesečno. Eno leto ste torej prejemale po 100€ mesečno. Potem je šel otrok v vrtec. V tem primeru vam še vedno pripada 100€ mesečno. Če pa ste otroka obdržale doma, dobite 120€ (torej plus tistih 20%). Zvišanja tukaj niso upoštevana. Manj torej ne dobite, če so vse ostale postavke enake, kakor prej.
|
|
|
|
RE: A zdaj je to na novo(otroški dodatek) 8.4.2008 21:09:42
|
|
|
|
lukec
|
Ja, tako gre kot je napisala Plemenita007. Sicer pa je meni logično, da je manj dodatka za tiste, ki imamo otroke vrtcu, saj nam ga en del financira občina, ne moremo potem imeti še višjega dodatka. A ni tako?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?