Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A vsem normalno odpira RR? 1.12.2009 12:21:16
|
|
|
|
ZARA
|
Meni dela dokaj normalno.
|
|
RE: A vsem normalno odpira RR? 1.12.2009 12:24:52
|
|
|
|
miapia
|
Vsake toliko zašteka, pa ne samo danes.
|
|
RE: A vsem normalno odpira RR? 1.12.2009 19:48:07
|
|
|
|
enea
|
ja meni je danes enkrat pa sem potem takoj probala še enkrat pa je odprlo normalno. Meni pa spodnje vrstice rr ne prikaže več, pa tudi ne vem zakaj, sem že vprašala pa ne vedo, pol se pa spet nekaj časa pojavi, pa spet izgine
|
|
|
|
RE: A vsem normalno odpira RR? 1.12.2009 20:29:00
|
|
|
|
hmm...
|
Dela.
|
|
RE: A vsem normalno odpira RR? 1.12.2009 22:00:32
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea ja meni je danes enkrat pa sem potem takoj probala še enkrat pa je odprlo normalno. Meni pa spodnje vrstice rr ne prikaže več, pa tudi ne vem zakaj, sem že vprašala pa ne vedo, pol se pa spet nekaj časa pojavi, pa spet izgine Zdaj ko sem tole prebrala, sem opazila, da jst tud nimam RR vrstice .... nisem opazla sploh, ker jo že tako ignoriram. Ampak, kam je pa šla? EDIT:Je že nazaj... svašta
< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 1.12.2009 22:01:52 >
|
|
RE: A vsem normalno odpira RR? 1.12.2009 22:14:50
|
|
|
|
enea
|
jaz je pa nimam že cel teden ali pa še več, saj ne vem več. ja sem si jo sedaj odprla v nastavitvah, bomo videli koliko časa bo zdržala gor
< Sporočilo je popravil enea -- 1.12.2009 22:17:16 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?