Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A ve katera, kaj bi to bilo 16.3.2008 10:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene. Moj ima že od rojstva pikice na obrazu in suho kožo. Naj bi se koža čistila. Sedaj ima pa tako suho, da je kar krvavkasta, po glavi pa ima dve veliki krasti, barve podobne temencam, ampak niso. Po koži pa se mu tudi dela sem in tja že suha koža. Nekaj časa ga mažem z Mustelo, pa olivnim oljem, pa ni nič bolje. Ko greva ven, malo izzveni. Dajem pa Aptamil in čaj bebe od Droge. Ne vem, kaj naj naredim, v sredo imava posvetovalnico, pa ne vem, ali ga je smiselno peljati k dežurnemu? Drugače je prav živahen in vesel. LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2008 21:08:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A ve katera, kaj bi to bilo 17.3.2008 10:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore. Sem ga danes peljala k pediatru. Potrdil je sum na alergijo na kravje mleko. Naročena sva v začetku aprila pri alergologu. Do sedaj sva uporabljala Aptamil, sedaj pa sem kupila hipoalergijsko od Bebe. Tako, da je nizka vsebnost alergenov + zamenjava prizvajalca (Nestle). Bomo videli, kako bo? A katera daje otroku Pregomin in koliko stane? Po kolikem času pa bi se moralo videti izboljšava na koži? Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?