|
RE: A vam kdo teži, kaj lahko in kaj ne? 1.3.2007 21:10:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Špela jaz imam kolegico, ki mi pametuje s takimi butastimi kot si opisala ti. Pa imam ravno nekaj takega kot ti, mogoče kakšno sobo več, saj bo imel svojo sobico full veliko, pa še pri tašči si bomo lahko kakšno sobico uredili. No kolegica pa pametuje, čeprav je sama v mansardnem stanovanju z eno majhno spalnico in dnevno, tudi kuhinja in kopalnica sta bolj na tesnem. Ma ti dvigne živec res, zato kar podoživljam njene stavke ko berem tvoje sporočlio. Ponavadi je res tako, da "pametne" nasvete delijo ravno tisti, ki imajo najmanj urejene stvari. Anonimna te zastopim, da ti gre to pošteno na živce. Žal te ne bom pomirila, da bo po porodu boljše, ker ponavadi takrat začnejo še bolj najedat. Sicer sama nimam izkušenj, ampak vidim pri drugih. Imam pa tudi jaz taščo in tasta, ki svoj nos vtakneta prav v vsako stvar, medtem, ko se midva ne smeva niti oglasit, kaj šele kaj pokomentirat kadar gre za njune zadeve. Torej se ti nekako pridružujem. Edino kar je, da meni ne težita s tem, da ne smem delat pa da naj se pazim, ampak ravno obratno, pa še to ponavadi kje pred sosedo ali hčerkami. Zato nimava dobrih odnosov tudi z njima. Kar naprej pospravljam za njimi, še operem včasih kakšno njihovo zadevo itd. Nikoli pa se mi nihče ne ponudi, da bi mi pomagal. Pa nič, se tudi ne sekiram, pač rečem naj mi pomaga in tako zelo dobro funkcionirava. Pač sva se med sabo tako zelo povezala, da njiju sploh ne vključujeva v najine zadeve. tudi, ko sva zadnjič povedala, da sva kupila trikolesnika so že imeli pripombe, če sva nora ali kaj - pa nama je bilo kar žal, da sva sploh kaj rekla. Vem in pričakujem pa, da bo po porodu še slabše, saj bosta želela kar naprej imet v svoji bližini, čeprav pa meni ni do tega. Mi je že zadnjič tašča pribila, da bom kao ful stroga in da ne bom dovolila, da bi se še kdo dotikal mojega -mislim kar nekaj. Sem malo naložila, ampak tudi meni ni lahko, tako, da vse tiste, ki imate te probleme sočustvujem z vami. Caarmen no vidiš pri tebi pa je ravno obratno dobra tast in tašča slaba mami. Lejci kar upri se- edino prav . Pri meni je problem ta da če kaj rečem majo takoj vsi dolge nosove, pa jok in stok, tako da bolje da vse obdržim zase. Najbrž ne znam povedat na lep način Viv - Skratka vedno je nekdo, ki ima neke pametne nasvete. Največkrat pa pametujejo ravno tisti, ki pojma nimajo pri sebi pa tudi najmanj pošlihtane stvari. Lahko bi naštevala in naštevala številna pametovanja, ki so se pojavila med mojo , pa se mi zdi, da se vam ne bo dalo brat . Zato anonimna in vse ostale ki vam drugi težijo poskusite vse "dobronamerne" zadevice preslišat in pojdite naprej. Želim vam lepo pa čimmanj sekiranja Bodite
|
|
|