|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A to porajtate?
7.12.2007 12:39:34   
Anonimen
Jaz ne vem, ali samo meni to takoj pade v oči. Namreč, kje hodi otrok po pločniku. Zelo malo ljudi vidim, ki pazijo na to, da otrok res hodi po notranji strani pločnika. Pač, prime ga za roko in gre. Jaz sem pa prav obsedena s tem. Tudi ko greva čez cesto, obvezno zamenjava roke...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A to porajtate?
7.12.2007 12:40:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Jaz ne vem, ali samo meni to takoj pade v oči. Namreč, kje hodi otrok po pločniku. Zelo malo ljudi vidim, ki pazijo na to, da otrok res hodi po notranji strani pločnika. Pač, prime ga za roko in gre. Jaz sem pa prav obsedena s tem. Tudi ko greva čez cesto, obvezno zamenjava roke...

Ah, Mewta, saj bodo zdaj vsi odgovori, da itak da to počnejo user posted image   Samo jaz pa res. Tako kot ti, vedno si predava roke, če greva na drugo stran, ipd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2007 12:40:57   
Anonimen
To jaz delam pri psu ... ker je pač bolj neumen od otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2007 12:41:17   
Anonimen
Enako.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2007 12:42:35   
baguSka
Jaz sem pa prav obsedena s tem.

Jaz tud.user posted image  Ne res, cist zares... men grejo kr kocine pokonc, ko gledam folk okol sebe.user posted image  Vcasih me ma, da bi sla kr do njih in jim povedala, kako se taki stvari streze.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2007 12:43:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jaz sem pa prav obsedena s tem.

Jaz tud.user posted image  Ne res, cist zares... men grejo kr kocine pokonc, ko gledam folk okol sebe.user posted image  Vcasih me ma, da bi sla kr do njih in jim povedala, kako se taki stvari streze.user posted image

Kaj pa je s tabo? Ti si pa čisto noter padla!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2007 12:44:51   
baguSka
To jaz delam pri psu ...

No, tud jaz. Zaenkrat. Ampak gledam ostale kaj vcasih pocnejo... Odkar zivim v siski, se tolk bl opazim, ker jih gledam z balkona... To folk kr recimo odpre avto ob cesti, ko parkira in otroc vn poskacejo, medtem ko so sami se kr v avtu in sploh ne gledajo kaj otroc uzuni pocnejo user posted image user posted image  Men grejo pa kr kocine pokonc, ko gledam potem kako avti mimo drvijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2007 12:45:40   
baguSka
Ti si pa čisto noter padla!

Ja cist! To pa res! Ker gledam kwa en folk pocne... nc jasn.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2007 12:50:51   
lelaval

Očitno sem jaz tudi obsedena s tem, ker takoj vidim to. Ali pa, da otrok sam naprej skače, starš pa lepo "langsam" za njim. Jih kar preklinjam na glas

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2007 12:51:07   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Jaz isto. Me pa veseli, da nisem edina user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2007 12:52:06   
Naja30
Men gre tud to na živce. Ampak eni sploh ne pomislijo, da so na cesti. Samo kaj narediti, če je pa pločnik poln avtov? Zadnjič sem skoraj pop. ko sem hotla it po pločniku do ene trgovine in sem mogla direkt po cesti z vozičkom! Na srečo je bil v bližini že policaj in je slikal te avte, ker drugače bi jih jaz klicala, meter!(policaje)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2007 12:53:31   
LoCa
js nimam froca, sem pa alergična na take malomarneže. naprimer rinejo z vozičkom na cesto...tudi če je prehod za pešce, to ni sprejemljivo, kak norc bo direkt otroka zbil. v glavnem, opažam ful neke malomarnosti v tem smilsu. in mi ni všeč.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2007 12:54:26   
Anonimen
Jaz sem pa prav obsedena s tem. Tudi ko greva čez cesto, obvezno zamenjava roke...

Jaz tudi,oziroma v krvi mi je že,da avtomatično,otroka na notranjo stran postavim in na prehodu za pešce,vedno,tako,da je zaščiten z mojim telesom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2007 12:57:01   
lelaval
tudi če je prehod za pešce, to ni sprejemljivo, kak norc bo direkt otroka zbil.

Sama sem na drugi strani prehoda za pešče čakala hčero, da pride čez cesto. In, pred prehodom (ni semaforja), je bila kolona, enemu cepcu pa se ni dalo čakat in je zapeljal ven, potem pa s takim šusom speljal. Milimeter bi stopila naprej, pa bi jo pred mojimi očmi zbil. Že 2 leti je od tega, pa sem kar "živčna", če samo slišim, kako kak avto pridivja.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2007 13:06:04   
Naja31
Jaz tudi ponavadi pazim na to, ampak odvisno od tega po kateri strani ceste hodiva, ker ga imam bolj "pod kontrolo" če ga držim z mojo desno roko, kot pa z levo. Se mi zdi, da znam z desno hitreje reagirati, če sin nanekrat spusti roko, kot pa če bi reagirala z levo.
Ampak v večini primerov sva tako obrnjena, da je on na notranji strani.
Nisem pa obsedena s tem kot ste očitno nekatere. user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2007 13:09:21   
srki
Otroka vedno, ne samo na pločniku, držim za levo roko, se pravi, da mi je ob moji desni strani, nikoli njega na robu ne puščam hodit. To sem se naučila še od moje mami,  je vedno tako delala. Pri nas pa itak pločnikov ni.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2007 13:10:30   
muki1
Zdaj da bi točno vedela če to delam ne morem zatrditi, ampak bi kar rekla da, ker sem itak panična 100/h.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.12.2007 13:11:48   
Špacka

Nisem obsedena s tem, ponavadi pazim na to, me pa zanese, priznamuser posted image  (verjetno bom edina, ki bo to priznala).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.12.2007 13:24:32   
puncica
Tudi meni se je že zgodilo ampak prvi avto ko je prišel mimo sem se zavedla in je tamala romala na notranjo stran, pa naj hodi po travi oz. makadamu, na cesto pa ne, pri nas ni pločnikov. Se trudim ampak včasih pa tud zgrešim. Ja vem sem grda mama a povem po pravici.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.12.2007 13:32:45   
nuala
Tastarejši ( 5 let ) že sam pazi, kje hodi.
Tamalega ( 3 ) pa držim za roko, ne morem trditi, da je vedno na notranji strani ( odvisno koliko je širok pločnik, pa če imam še vrečke in psa npr. ), večinoma pa je.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.12.2007 13:36:22   
Anonimen
Ja, jaz porajtam in pazim, da hodi na notranji strani. Se včasih spozabim in sem potem jezna sama nase, ko dojamem, da sem jaz na notranji strani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.12.2007 13:38:23   
Anonimen
Sem obsedenka s tem tudi jaz. Edino psica je pač taka, da vse okol šnofa, pa tega ne morem pri njej dosegat.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.12.2007 13:43:32   
Magi*
oba z možem sva zelo občutljiva glede tega. otrok mora obvezno bit na notranji strani.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.12.2007 13:45:18   
Anonimen
Ste bile že vse v Piranu?Če ste veste,kako poteka cesta ob mandraču.
Torej,če nočeš,da imaš otroka na zunaji strani proti cesti,ga daš na notranjo,torej proti morju.Pa se sprehajamo z prijatelji ,gremo proti Tartinijevem gledališču,pa še visoka plima je bila,morje je skoraj prestopilo obalo,ko se prijetelj,ki je za roko držal svojega sina,strogo na notranji strani obrne,da pogelda,če prihaja kakšen avto in v trenutku tamal pristane v morju,ker sta prevč pri robu hodila.Ampak bolje moker,kot da zadene avto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
7.12.2007 13:48:23   
Sibil_
Če hodi ob meni gledam, da je vedno na notranji strani, če ga močno držim za roko pa je tudi na zunanji.Ampak hodimo vedno po pločnikih, nikoli po cesti.In tudi navadila sem ga, da na cesto ne gre in ful spoštuje avtomobile, ker ve da ga lahko poškodujejo.user posted image

Ampak skozi ga pa ne držim za roko-a ve ga?Do katerega leta pa ga držite za roko non-stop?Ker malo svobode tudi mora imet, po moje no.PA če ve da na cesto ne sme in da se hodi po pločniku tudi ni neke panike, al kako?user posted image

Ja-tisto ko se odprejo vrata od avtomobila na cesti in poskačejo otroci ven-tisto je pa grozljivo.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?