Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:19:39
|
|
|
|
kaya2007
|
nič od tega čakam, da se tamala zbudi, pol pa šibamo na kavo, na kosilo, na izlet...sam da nismo doma
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:20:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kakšen določen cilj?
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:25:36
|
|
|
|
benika
|
O glej jo no, zgubljeno dušo. Kam te bo pa Kamikaza peljal danes?
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:26:07
|
|
|
|
kaya2007
|
ma ne, nimam nobene posebne ideje..malo sem o bistri razmišljala. kakšen predlog?
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:27:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Kam te bo pa Kamikaza peljal danes? Upam, da nikamor, ker imam lenoritis. IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 kakšen predlog? Obala - če ni premraz?
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi ne kuham danes. smo se k tasci povabili. drugac pa: jap, kerensa. nedelje mam rezervirane za stedilnik pa govejo juhco!uno tapravo, domaco. boze nedaj, da je ne bi bilo!
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:29:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jap, kerensa. nedelje mam rezervirane za stedilnik pa govejo juhco!uno tapravo, domaco. boze nedaj, da je ne bi bilo! Kaj pa bi se zgodilo, če je ne bi bilo?
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ne sme je ne bit! ne. nic, samo smo vsi tako navajeni na to zupo, da je kr avtomatsko.ce je pa ne bi blo, pa pac...
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:58:41
|
|
|
|
matejchy
|
Js sm pa zjutraj lepo ka maši šla, a ostale pa ob nedeljah nič k maši? No zdej pa šibam malo k sosedi na kavico. Pol bo pa tak kosilo. Pa lepo nedeljo želim vsem.
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 10:00:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy a ostale pa ob nedeljah nič k maši? Ateisti nismo za v cerkev.
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 10:03:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy a ostale pa ob nedeljah nič k maši? hec! ne, mi ne hodimo k masi.
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 10:04:54
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: matejchy a ostale pa ob nedeljah nič k maši? Ateisti nismo za v cerkev. Nisem misla glih tebe, zate vem da ne hodiš, sam ostale pa tud nič kaj ne hodijo, al se pa motim.
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 10:15:13
|
|
|
|
zvesta
|
jaz sem mašo danes prezombirala... čakam, da me mine slabost, da lahko grem v šoping za spodnje majice za malega...
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 11:16:49
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy Js sm pa zjutraj lepo ka maši šla, a ostale pa ob nedeljah nič k maši? No zdej pa šibam malo k sosedi na kavico. Pol bo pa tak kosilo. Pa lepo nedeljo želim vsem. Ne.
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 11:39:57
|
|
|
|
srki
|
Jaz sem zadnje čase tako ali tako povsod bolj malo. Kuha mami, nekaj sem sicer priskočila na pomoč, da nimam glih slabe vesti . K maši pa nisem šla že kar lep čas, v OŠ redno, potem čedalje manj. Če ne veste kam, pa pridte kaj na Ribnški smin .
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 12:17:14
|
|
|
|
matejchy
|
Ja kaj pa tiste, ki imate otroke in ste verne jih ne pošiljate k verouku in maši, al jih pustite kr same. Ko so že enkrat večji je razumljivo da lahko grejo sami peš, sam v 1. pa 2. razredu bi pa mogli starši it zram.
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 13:33:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... al' sam' pr' štedilniku stojite in goveje župce kuhate? Seveda. Pecem se jabolcni strudel. Delam tenstan krompir. Da sem bila na obeh masah, ni treba ponavljat. Se je nabralo grehov cez poletje.
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 8.9.2009 10:49:11
|
|
|
|
srki
|
Pa si dobila odvezo Matejchy, mogoče gredo pa s starimi starši.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?