bambi
|
Ja, jaz sem mojega bivšega zalotila s prijateljico.... skupaj sva bila 5 let, v planu poroka, potem sem ga na eni zabavi dobila z njo, vsi smo spali, ker smo bili v istem prostoru, onadva frajerja sta pa se dogovarjala, kako gresta v klet na en seks..... kot da gresta na čik.... jaz sem počakala, da sta odšla in se delala da spim, potem pa počasi za njima. Ona je ravno sedela njemu, nista še bila slečena, ko sem jaz stopila v prostor in vprašala če nadaljujeta z zabavo??? Bila sta totalno šokirana, jaz pa tudi, ampak nisem tip ki bi delala scene, zato sem se obrnila in jima zaželela srečo. Seveda je moj bivši takoj priletel za menoj in mi nekaj pojasnjeval, češ, da je bilo samo enrat, ampak jaz o tem nisem želela več debatirat.... Še kakšno leto dni je potem vztrajal, mi pošiljal darila, rože, dokler ni obupal. Jaz enostavno nisem mogla oprostit, ker sem potem izvedela, da je njuna afera trajala cele 2 leti.... Žal sem nato ugotovila, da je na tem svetu vse preveč varanja in nezvestobe, sploh se to lepo vidi, ko greš kam na službeno fešto, so predvsem moški kot kakšni stekli, podivjani psi..... priznam, da sem zaradi te izkušnje postala malo bolj pazljiva in zelo težko zaupam, nisem pa tip, ki bi zaradi tega obsojala sedaj vsakega moškega in špionirala za njim... moj mož lahko gre kamor hoče in nikoli ne preverjam kje je, ker menim, če bo hotel s kom kaj imeti, bo že našel priložnost, ne da bi jaz za to vedela in tako jo lahko izkoristi tudi vsak izmed nas......je pa to ena izkušnja, ki ti da misliti in te postavi na realna tla, da s komerkoli si in karkoli delaš, moraš najprej pomisliti nase!!!!