kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan No, naš spada v katergorijo, ko gleda šport nonstop (kadar ima čas, seveda ). In če se bo vstal ob 2h ponoči in šel gledat finale NHL, pa bo, ne bo prvič. Drugače pa z veseljem pogledam tekmo ob normalni uri. Smo tako not, da Kopitarja naglašujemo angleško. Pač meni je všeč Anžetova predanost, všeč mi je, da je tak popoln športnik, všeč mi je predanost njegove družine, všeč mi je Anžetova preprostost. Nek čisto drug svet, od katerega se bi lahko slovenski nogometaši marsikaj naučili Drugače pa - kar nekaj vode bo preteklo, predenj bo naslednji slovenski športnik dosegal take uspehe v ekipnem športu. (p.s.: obril bi se pa menda lahko bolj redno , zadnjič med prenosom tekme (se ne spomnim točno katere), je pokazalo fantka, navijača, cca 5,6let, ki je imel narisano brado in črno oko ) Tutan, da nimave istega moža? S tem, da moj gospod, kadar ne gleda hokeja, ga pa špila... (samo ene 4x na teden)... tako, da sem po veliko letih razlag celo jaz dojela kaj je "ofsajd". Drugač pa vsa čast kaj je dosegel Anđej Koupitar ps: brijejo pa se ne (za srečo), dokler ekipa ne izpade - tako da boljši kot so, bolj so kosmati
|