Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 11:35:48
|
|
|
|
Hope2
|
Sicer nismo neki zagriženi športniki, še manj da bi spremljali šport po TV, ampak zadnjič je mojega nekaj pičlo in si sred dneva naštima hokej. Mi ni bilo nič jasno, rekel je samo, da gleda kopitarja in to na programu oz v jeziku, katerega ne razumemo ama baš ništa . Sicer je rekel, da bo ga zdaj kar spremljal, mali je car. So ga pa baje ocenli in dali na lestvico najgrših 100 športnikov Edino formulo spremlja, včasih še celo iz službe pride prej domov, pa tudi v jeziku, ki ga ne razumemo Ma glavno,da je akcija
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 30.5.2012 11:37:07 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2012 11:53:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 12:05:52
|
|
|
|
Tutan
|
No, naš spada v katergorijo, ko gleda šport nonstop (kadar ima čas, seveda ). In če se bo vstal ob 2h ponoči in šel gledat finale NHL, pa bo, ne bo prvič. Drugače pa z veseljem pogledam tekmo ob normalni uri. Smo tako not, da Kopitarja naglašujemo angleško. Pač meni je všeč Anžetova predanost, všeč mi je, da je tak popoln športnik, všeč mi je predanost njegove družine, všeč mi je Anžetova preprostost. Nek čisto drug svet, od katerega se bi lahko slovenski nogometaši marsikaj naučili Drugače pa - kar nekaj vode bo preteklo, predenj bo naslednji slovenski športnik dosegal take uspehe v ekipnem športu. (p.s.: obril bi se pa menda lahko bolj redno , zadnjič med prenosom tekme (se ne spomnim točno katere), je pokazalo fantka, navijača, cca 5,6let, ki je imel narisano brado in črno oko )
|
|
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 12:21:43
|
|
|
|
ronja
|
Sledim posredno - prek lubija. In navijam zanj, ker je fajn športnik: nenapihnjen, predan svojemu športu, prijazen, preprost (v dobrem pomenu besede)... Se strinjam, da nimamo veliko takih športnikov... Kar se tiče lestvice najlepših in najgrših športnikov pa... Glede na to, da so Petro Majdič uvrstili med najlepše (da ne bo nesporazuma, tudi zanjo sem navijala, super športnica, ni mi pa lih lepotni ideal), njega pa med najgrše... si rečem, da ima pač vsak svoj okus , meni se zdi čist simpatičen, sploh se mi ne zdi, da bi spadal med grde športnike - sem bila res presenečena, kje so njega našli za tja dat . Sicer pa bi ga ob 2h komot pogledala, ker sem navadno še pokonci .
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 12:30:41
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan No, naš spada v katergorijo, ko gleda šport nonstop (kadar ima čas, seveda ). In če se bo vstal ob 2h ponoči in šel gledat finale NHL, pa bo, ne bo prvič. Drugače pa z veseljem pogledam tekmo ob normalni uri. Smo tako not, da Kopitarja naglašujemo angleško. Pač meni je všeč Anžetova predanost, všeč mi je, da je tak popoln športnik, všeč mi je predanost njegove družine, všeč mi je Anžetova preprostost. Nek čisto drug svet, od katerega se bi lahko slovenski nogometaši marsikaj naučili Drugače pa - kar nekaj vode bo preteklo, predenj bo naslednji slovenski športnik dosegal take uspehe v ekipnem športu. (p.s.: obril bi se pa menda lahko bolj redno , zadnjič med prenosom tekme (se ne spomnim točno katere), je pokazalo fantka, navijača, cca 5,6let, ki je imel narisano brado in črno oko ) V končnici se nihče ne brije. Tradicija.
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 12:33:09
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Sledim posredno - prek lubija. In navijam zanj, ker je fajn športnik: nenapihnjen, predan svojemu športu, prijazen, preprost (v dobrem pomenu besede)... Se strinjam, da nimamo veliko takih športnikov... Kar se tiče lestvice najlepših in najgrših športnikov pa... Glede na to, da so Petro Majdič uvrstili med najlepše (da ne bo nesporazuma, tudi zanjo sem navijala, super športnica, ni mi pa lih lepotni ideal), njega pa med najgrše... si rečem, da ima pač vsak svoj okus , meni se zdi čist simpatičen, sploh se mi ne zdi, da bi spadal med grde športnike - sem bila res presenečena, kje so njega našli za tja dat . Hehe, ta lestvica je res krneki. V živo je čist luštn fante. Upam, da je dober znak, ker je bil bolj na repu lestvice.
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 13:01:30
|
|
|
|
kalbo
|
Včeraj sem moral razložit moji skvo, da je en Kopitarjev Anže z Jesenic doma eno malo božanstvo tam v LA in da je eden izmed nosilcev moštva LA Kings. Odgovor je bil sam ...aja, a tok dober je?
|
|
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 13:13:56
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Včeraj sem moral razložit moji skvo, da je en Kopitarjev Anže z Jesenic doma eno malo božanstvo tam v LA in da je eden izmed nosilcev moštva LA Kings. Odgovor je bil sam ...aja, a tok dober je? Iz Hrušice, Kalbo. Popravi podatke
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 13:51:58
|
|
|
|
kalbo
|
Ja, vem, da je s Hrušice :). Govorim o HK Jesenice. Drugač sem pa ravno včeraj videl intervju, kjer ga napove voditelj...Anđej Koupitar from Đesenice... :)
|
|
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 14:13:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ja, vem, da je s Hrušice :). Govorim o HK Jesenice. Drugač sem pa ravno včeraj videl intervju, kjer ga napove voditelj...Anđej Koupitar from Đesenice... :) đesenajs :-))
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 14:13:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
Zara, a ga ti poznaš?
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 15:11:40
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Zara, a ga ti poznaš? Kaj pa rabiš? Pravkar se je oglasila ekipa Sveta na Kanalu A. Prispevek o Anžetu Kopitarju, finalu lige NHL in ogledih tekem v današnji oddaji ob 18h! :)
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 15:17:06
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Zara, a ga ti poznaš? Kaj pa rabiš? Pravkar se je oglasila ekipa Sveta na Kanalu A. Prispevek o Anžetu Kopitarju, finalu lige NHL in ogledih tekem v današnji oddaji ob 18h! :) jaz bi rabila kak dolar-če ga ima viška-a lahk urediš? Športa lih ne spremljam, sem bolj na tekočem kar preberem na netu in po tem se mi zdi kar fajn poba. Po izgledu pa ..mislim da čist povprečen!
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 30.5.2012 18:38:20
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Zara, a ga ti poznaš? Kaj pa rabiš? Mu bom kar sama rekla
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 31.5.2012 6:11:46
|
|
|
|
TomTaylor
|
Bravo Kopy
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 31.5.2012 6:22:31
|
|
|
|
ZARA
|
Nisem, ker sem delala. Bom pa reskirala en dan in šla direkt na šiht
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2012 8:57:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 31.5.2012 9:21:42
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan No, naš spada v katergorijo, ko gleda šport nonstop (kadar ima čas, seveda ). In če se bo vstal ob 2h ponoči in šel gledat finale NHL, pa bo, ne bo prvič. Drugače pa z veseljem pogledam tekmo ob normalni uri. Smo tako not, da Kopitarja naglašujemo angleško. Pač meni je všeč Anžetova predanost, všeč mi je, da je tak popoln športnik, všeč mi je predanost njegove družine, všeč mi je Anžetova preprostost. Nek čisto drug svet, od katerega se bi lahko slovenski nogometaši marsikaj naučili Drugače pa - kar nekaj vode bo preteklo, predenj bo naslednji slovenski športnik dosegal take uspehe v ekipnem športu. (p.s.: obril bi se pa menda lahko bolj redno , zadnjič med prenosom tekme (se ne spomnim točno katere), je pokazalo fantka, navijača, cca 5,6let, ki je imel narisano brado in črno oko ) Tutan, da nimave istega moža? S tem, da moj gospod, kadar ne gleda hokeja, ga pa špila... (samo ene 4x na teden)... tako, da sem po veliko letih razlag celo jaz dojela kaj je "ofsajd". Drugač pa vsa čast kaj je dosegel Anđej Koupitar ps: brijejo pa se ne (za srečo), dokler ekipa ne izpade - tako da boljši kot so, bolj so kosmati
|
|
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 31.5.2012 11:13:36
|
|
|
|
ronja
|
Ta tradicija se ej uveljavila verjetno zato, da testosterona ne pokurijo kje drugje - da mal navijačice odženejo, dokler so v končnici;)
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 31.5.2012 21:23:42
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Včeraj sem moral razložit moji skvo, da je en Kopitarjev Anže z Jesenic doma eno malo božanstvo tam v LA in da je eden izmed nosilcev moštva LA Kings. Odgovor je bil sam ...aja, a tok dober je? Iz Hrušice, Kalbo. Popravi podatke Jaaaa noooooo s Hrušice, ki nima svoje šole, ZD, občine, UE in HK - JESENIČAN hudiča... Zato sem 1x igro zgubila, ker je bila ena s Hrušice in je rekla, da Anžeta nam pa že ne dajo ...
|
|
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 3.6.2012 19:01:49
|
|
|
|
ZARA
|
Omenjeni na NBC! http://www.youtube.com/watch?v=U5Ou6_qOLug&feature=youtu.be Naja17 a lahko pojasniš kaj hočeš povedat? Nič ne reazumem.
|
|
RE: A sledite kaj NHL in Kopitarju?! 3.6.2012 19:58:06
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Omenjeni na NBC! http://www.youtube.com/watch?v=U5Ou6_qOLug&feature=youtu.be Naja17 a lahko pojasniš kaj hočeš povedat? Nič ne reazumem. Pozabi, sem hotla zbrisat, pa sem bla že prepozna... Mal bl v hecu mišljeno, da sej je s Hrušice, ampak je -jeseničan
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?