|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A sem res jaz tačudna?
5.3.2010 18:48:39   
Anonimen
Zdejle je bila pri nas ena situacija, ki mi je dala konkretno za mislit. Namreč, učeraj je prišla domou moja teta iz 3-tedenskega potovanja po Indiji. No in me prejle kliče, kdaj bi lahko tamalo kaj videla, da jo že ornk pogreša. Pa sem ji rekla, da jo pokličem nazaj ker ne vem, če ima moj kake plane za ta vikend. No in to omenim mojemu, ga je pa kar katapultiralo v luft, kakor češ če sem normalna, da bogsigavedi kake bolezni pa bacile je teta pobrala na potovanju, in da ni šans, da jo v naslednjih 14ih dneh vidi user posted image No teti sem potem povedala kaj je bilo in je rekla, da ga sicer ne razume, ampak spoštuje njegovo mnenje ... tak da kakih zamer tu ni (no vsaj upam, da ne). Samo res pa ne vem, al sem jaz glede tega preveč flegma al je moj totalno preveč zaščitniški? Kaj menite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A sem res jaz tačudna?
5.3.2010 18:51:06   
CatJa
Tvoj je orto čudn.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2010 18:52:07   
Pia73
Čudnega tipa imaš, ni kaj. Moj tamal je pri cca 2 letih imel bakterijo jersinijo, ki je pri nas zelo redka in so nas klicali iz zavoda za dravstveno varstvo, kje smo bili v tujini ipd. To pa zaradi redkosti te bakterije in ker vsako tako stanje evidentirajo,... pa nismo bili dlje od 30 km od našega doma,...

Ja, ja,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2010 19:20:18   
TRIŠ
Otika tvoj dragi je zeloooo in preveč zaščitniški

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2010 19:23:58   
ribica.
si žena od tačudnega

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2010 19:30:53   
Abbey
tale tvoj je pa sorry malo užagan, milo rečeno, če bi meni kaj takega prijavil, bi ga gledala kot da je z lune padel in nikakor ne bi teti odpovedala obiska

ej ne moreš verjet, mogoče se je pa hecaluser posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2010 19:32:13   
poli*
Js ga pa zastopm... sicer rahlo pretrava, ampak vseeno.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2010 19:34:11   
bumerang
Dam prav tvojemu možu.
Jaz je tudi ne bi spustila zraven. Dva tedna se mi zdi kar razumen čas.

No, sicer odvisno od tega, koliko je otrok star in koliko ga ima namen valjat po rokah. Če je mlajši od treh let vsekakor.

< Sporočilo je popravil bumerang -- 5.3.2010 19:35:23 >

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2010 19:36:31   
rija
mislim, da tako zelo čuden pa vseeno ni.

...vox populi...

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2010 19:44:10   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Kaj menite?

da je tvoj parnter mal čudn, no če bi moj tako reagiral, bi se mu verjetno sam režat začela, pa ga vprašala če ma kakšno preganjavico user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 5.3.2010 19:45:10 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2010 19:44:36   
mojcaziga
Jaz bi mogoče rekla samo to, da ima po eni strani prav. Sicer, preveč občutljiv ni nikoli dobro biti, ampak včasih je pa fino če človek je previden.
Sama sem bila v Angliji nekaj let nazaj, v centru, pri urejeni družini, nisem se potikala okrog sumljivih krajev, na sploh sem bila pridna user posted image No, ravno na dan odhoda je sestrična rodila in takoj, ko sem prišla domov, me je klicala naj jo pridem obiskat. Ne vem zakaj že nisem šla, ampak čez par dni sem se malo slabo počutila, kar se je samo še stopnjevalo - kot en močan prehlad. No, da skrajšam zgodbo - bila je TBC. Vprašanje kaj bi bilo z malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2010 19:44:57   
štrumfek
očitno ga skrbi, samo po mojem mnejnju malo preveč...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2010 19:52:15   
jakaracman
Joj preveč paničarite, kaj pa če bi teta recimo peljala voziček v trgovini, in bi kašljala, prijela voziček pa si brisla nos.Ti bi pa malo dala v ta isti voziček in bi mala veselo držala za ročaj pol bi si pa okoli oči popraskala pa nesla roko v usta ali pa pojedla žemljo.Torej point tega je , ne moreš vsege je preprečiti in to kar počne je bv, jaz bi bila užaljena, če bi bila tvoja teta.
Aja pa recimo nosečnice so mi všeč ko se kje hrabro hvalijo kje vse so letele z trebuhi ne zevedajoč se, da so prejele dozo sevanja enako pri slikanju pljuč!!Ni vezano samo oči si zatiskamo samo tam kjer nam paše.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.3.2010 20:02:25   
katipi
Previdnost ni nikoli odveč...

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.3.2010 20:07:32   
Gina
Ne, meni se ti ne zdiš nič čudna. Prej se mi zdi tvoj.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 20:10:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.3.2010 20:12:26   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: ribica.
si žena od tačudnega

jup.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2010 20:24:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Abbey
... če bi meni kaj takega prijavil, bi ga gledala kot da je z lune padel ...

Ja saj taka približno je bila moja reakcija ...

(odgovor članu Abbey)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.3.2010 20:38:36   
ksenija12
jaz ga razumem...sem prav taka, moj pa je bolj flegmatik..dokler vam teta zaradi tega ni užaljena in ne komplicira, se jaz ne bi sekirala:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2010 20:45:01   
Tanja55
Mal je razlike, ce je bla teta na jugu Indije al pa na severu, enako je razlika ce je sla z agencijo ali sama, ce je potovala z vlaki al pa se je zadrzevala vecinoma na enem mestu, ce je bla pred potovanjem cepljena za kaksne bolezni ali ne...

Men je reakcija tvojega partnerja pretirana, ceprav ga razumem. Ampak glede na vse zgoraj napisano in glede na moje izkusnje s tujci, velemesti in potovanji...jap, pretirava. Eno je skrb, drugo panika.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.3.2010 20:48:26   
hektorina
Otika, ti definitivno nisi čudna. Pa tud ati od Neže ne... samo me je malo strah kakšen račun za elektriko boste imeli, če veš na kaj ciljamuser posted image

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.3.2010 20:48:50   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: katipi

Previdnost ni nikoli odveč...

Pretiravanje pa je....

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.3.2010 20:52:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
... samo me je malo strah kakšen račun za elektriko boste imeli, če veš na kaj ciljamuser posted image

Daj mi malo osveži spomin user posted image

(odgovor članu hektorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.3.2010 20:57:20   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

Mal je razlike, ce je bla teta na jugu Indije al pa na severu, enako je razlika ce je sla z agencijo ali sama, ce je potovala z vlaki al pa se je zadrzevala vecinoma na enem mestu, ce je bla pred potovanjem cepljena za kaksne bolezni ali ne...

Men je reakcija tvojega partnerja pretirana, ceprav ga razumem. Ampak glede na vse zgoraj napisano in glede na moje izkusnje s tujci, velemesti in potovanji...jap, pretirava. Eno je skrb, drugo panika.

Se podpišem, zagotovo je odvisno kako je teta potovala, vendar ne glede na to se mi zdi vseeno popolnoma pretirano postaviti "ubogo" teto v popolno izolacijo za naslednjih 14 dni. Pa še nekaj, dandanes Indija ni več tisto kar je bila še recimo 5 let nazaj. Takoj za Kitajsko, je Indija danes ena od največjih velesil na področju tehnološkega razvoja in posledično izboljšanja na področju higijene itd.

Mnenja sem , da je tvoj vseeno malce preveč nevedno odreagiral.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.3.2010 20:59:00   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
... samo me je malo strah kakšen račun za elektriko boste imeli, če veš na kaj ciljamuser posted image

Daj mi malo osveži spomin user posted image

Roza trikolesnik, ponosni ati, elektrika okol bajte, da ja ne bi keri fant preblizu priletel...BO?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?