ninocka
|
Ko takole prebiram teme s podobno vsebino, se dostikrat nasmehnem. Nasmehnem zaradi vseh nas, zensk, ker smo tako neucakane, ko si zelimo otroka. Tudi sama sem pred prvo nosecnostjo vask mozni znakec videla kot morebitno nosecnost. Sem sla tisti dan 5x namesto 4x lulat - KAJ PA CE SEM NOSECA?! So me bolele prsi (ker sem pricakovala M) - KAJ PA CE SEM NOSECA?! Me je "spiknilo" v jajcniku - KAJ PA CE SEM NOSECA?! Pri vsakem najmanjsem, ampak res najmanjsem znaku, ki je bil pa kjerkoli omenjen kot morebitni znak nosecnosti, mi je v glavi brnelo: KAJ PA CE SEM NOSECA ?! Ko zdaj tako razmisljam, ugotavljam, da me je v "mladih letih" dostikrat spikalo v jajcnikih, da sem velikokrat imela obcutljive in napete prsi, pojav mozoljev... tik pred pricakovano M. Pa nikoli nisem temu posvecala prevelike pozornosti, saj se takrat nisem obremenjevala z nosecnostjo. V sekundi je bilo vse pozabljeno... Ko sva se s mojim najdrazjim odlocila, da sva dva premalo in da si zeliva se enega malega cukrcka, pa je kar naenkrat vse kazalo na nosecnost; znaki, simptomi so bili pravi, a je vseeno prisla na obisk teta Krvavceva. Jaz pa zalostna. In potem en mesec, ko zaradi prevelike guzve v sluzbi in zaradi novoletne norije nisem razmisljala o nicemer in najmanj o nosecnosti, ni bilo nobenih znakov - nobenga napetega trebuha, mozoljev, slabosti, lulanja, roza izcedka, bolecih josk... Jaz pa noseca!! Drage moje, vsem zelim, da cimprej zagledate tisti prelepi PLUSEK, ki bo potrdil najlepso novico in vam za vedno spremenil zivljenje. Hkrati pa vam polagam na srce, da se ne obremenjujete prevec, saj vas soncek caka samo na primeren trenutek, da se vam pridruzi. Do takrat pa uzivajte in izkoristite trenutke v dvoje, in preden se boste zavedle, bo vasa mala sreca ugotovila, da je cas, da se pridruzi najboljsi mamici in najboljsem ocku. SRECNO in CIMVEC PLUSKOV!!!! PS: Pa obvezno sporocite!!!