zoya_
|
Men gre tud tko na k... folk po trgovinah, ali se sprehaja, kot da bi imeli vsi cel dan čas in se vlekli čez trgovine k polži ali pa stojijo k klade med policami (jaz včasih kar porinem koga z vozičkom, če se ne umakne al pa enostavno potisnem njihov voziček stran). Enkrat smo bli v Mercatorju in smo šli tko v gosjem reku... moj, tamala, pa jest čisto en za drugim... pa ena kakoš glupa nekaj brska med policami, potem ne da bi pogledala se obrne in zakoraka direktno v tamalo, da jo je kar odbilo na tla... jest sem jo misla kar nabutat :grrr: proklete kokoši, jaz ja pazim, da koga ne povozm al pa kej, drugi pa kot kure... Najbolj so pa te mamce pa dediji, ko se rinejo na bus, pa te kar poriva, kot da bi kej zamudila, če bo 3 sekunde kasneje gor stopila... včasih kerga kar napizdim... pa nima se me kej dotikat pa porivat, pa me čist briga če se ji mudi al pa če jo kdo od zadaj rine... mene ni treba... Aja pa še neki, ne vem a samo mene mot al še koga... a vas moti, če ste v vrsti, pa se za vami človek čist na rit nalepi, da vam dobesedno diha za ovratnik? Jaz sem na to blazno alergična, pol se pa 1 korak naprej postavim, pa človk za mano, pa spet korak pa spet za mano, čist za ritjo, pol ga pa prašam, če mislim ,da bo kej prej na vrsti, če mi bo čist za ritjo stal...:)- pol pa tko gleda kot da ne bi razumel...:zmeden2: svašta no :hudicek:
|