|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:43:39   
Anonimen
:grrr::grrr::grrr:Mislim... V soboto sem bila v City parku v Ljubljani. In guram voziček gor in dol po njem in večina ljudi, kot da ne vidi, da imam pred seboj voziček. Skoraj vsak drugi se malodane zaleti vanj kot da so vsi okoli mene slepi. Dva študenta sta se kar zaletela vanj in tamalga full prestrašila... Kje pa je kakšna obzirnost?
Da ne govorim o H&M - stojim z vozičkom v koloni pri blagajni in se jih nekaj kar pred mene vrine... Lepo prosim!!!:grrr::grrr::grrr:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:44:45   
soncece24
mene v trgovini to gužvanje razkuri do amena. najbolj pa stare ome, ki mi voziček na blagajni v hrbet tišijo:grrr::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:45:54   
ZARA
Ja,zadnjič sem eno smrklo vprašala,če dovoli, da jo preskočim z vozičkom,ker se ni in ni spokala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:46:05   
Anonimen
Klasika! Kar prositi jih moraš, če lahko malo potrpijo. Ali pa da bi ti kdo, ko si v devetme mesecu nosečnosti v čakalnici pred laboratorijem odstopil prazen zic.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:47:08   
Anonimen
Ma sploh mi ni jasno - pa v H&M - ko otrci ne jočejo, ampak dobesedno tulijo in rjovejo v vozičkih, mame pa mrvo hladno izbirajo obleke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:47:38   
soncece24
al pa na avtobusu, jaz ne vem kje je kultura. ko sem jaz bla mala so me učili, da moram vsakemu, ki je starekši od mene odstopit sedež. če pa zdaj to nardim, pa se bo kak 16 leten mulc gor zbasal:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:49:27   
rija
raho, saj ne rabiš v lj it. maš take tudi v ms. grem s košarico po šparu in mam roko kar cel cajt pred trebuhom, ker so eni z vozički očitno slepi pa bi se kar vate tresnili!!!! mam pa torbico vedno v pozoru, da če se kaki vame zaleti, da mu vrnem po buči, milo za drago...:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:50:46   
Anonimen
V MS v Šparu pa je to tako ali tako klasika...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:51:30   
soncece24
rija, v torbi maš pa kamne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:52:46   
Anonimen
Najbolj zabavni pa so tisti, ko je v trgovini cela familija in stojijo ob kakem pultu in krilijo z rokami, ti pa z vozičkom ne moreš mimo... Če pa jih prosiš, da bi se umaknili, ker imaš otroka v vozičku pa te gledajo kot da si z lune padel. Ko sem bila noseča je en idiot v šparu vame zganal voziček, ker je srečal nekega kolega. Mislim... Je moj čisto popenil, ko je videl

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:53:13   
rija
joj, sem še to pozabila: sem šla prejšnjič po pločniku mimo enega z njegove zadnje strani, da me ni mogel videti, pa dobim v obraz kar naenkrat goreč čik!!!! dobro da mam dobre reflekse, pa sem odskočila. nakar me ata še proba napizditi, češ, smrkla pazi kje hodiš!!!! halo????????? a jaz maham s čikom okrog? raje ne bom napisala v javnosti, kaj sem mu odgovorila:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: je bil kar zlo presenečen, da sploh ni našo besed, da bi mi kaj vrnil....mater,tok sem bila jezna, da če še kaj gobezdal, da bi ga kar v nos sunila....!! mal me nosečniški hormoni dajejo;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:53:31   
malika
Ja, se strinjam katastrofa. Mi smo se lani sprehajali na morju ob obali in sta nam nasproti prišla dva fanta. Ful sta se nekaj smejala, potem pa je eden drugega potisnil na voziček. Mislim katasrofa; hvala bogu, da ima moj dobre reflekse in je tistega fanta polovil in tako preprečil najhujše(vsi trije bi lahko leteli v vodo), pa še ta drugega, ki je prvega potisnil je klofnil. Ko se spomnim na to, me vedno znova ful pretrese, kaj se bi lahko zgodilo zaradi ene lahkomiselnosti pubertetnika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:56:23   
soncece24
adijo, kaki idioti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 12:59:09   
rija
malika, dobro da je tvoj tako miroljuben!!!! če bi na najinega otroka kak prepotenten smrkavec pado? joj, si sploh ne upram predstavljati, kaj bi se z njim zgodilo!! kaj zelo dobrega že ne!! ma moj malo preveč razvit zaščitniški nagon!! me je že vse strah, kaj bo, če bo najinemu pikecu kdo kaj naredil!!!! ali bog ne daj meni....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 13:00:50   
Anonimen
Jaz bi ga najverjetneje iz kože spravila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 13:01:51   
Anonimen
In staršem odnesla usnjeno jakno. Ne vem - ne morem trditi za 12 let naprej - ampak... uapm, da bom svojega sina vzgojila tako, da takšnih reči ne bo počel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 13:02:58   
malika
ja saj jaz sem bila tudi presenečena, da ga ni pošteno nalomil :)- , ampak sva bila oba v takem šoku; pa še mali se je zaradi vsega tega zbudil in začel seveda ful jokat.Od takrat naprej se nikoli več ne sprehajamo čisto ob vodi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 13:15:42   
zoya_
Men gre tud tko na k... folk po trgovinah, ali se sprehaja, kot da bi imeli vsi cel dan čas in se vlekli čez trgovine k polži ali pa stojijo k klade med policami (jaz včasih kar porinem koga z vozičkom, če se ne umakne al pa enostavno potisnem njihov voziček stran).
Enkrat smo bli v Mercatorju in smo šli tko v gosjem reku... moj, tamala, pa jest čisto en za drugim... pa ena kakoš glupa nekaj brska med policami, potem ne da bi pogledala se obrne in zakoraka direktno v tamalo, da jo je kar odbilo na tla... jest sem jo misla kar nabutat :grrr: proklete kokoši, jaz ja pazim, da koga ne povozm al pa kej, drugi pa kot kure... Najbolj so pa te mamce pa dediji, ko se rinejo na bus, pa te kar poriva, kot da bi kej zamudila, če bo 3 sekunde kasneje gor stopila... včasih kerga kar napizdim... pa nima se me kej dotikat pa porivat, pa me čist briga če se ji mudi al pa če jo kdo od zadaj rine... mene ni treba...

Aja pa še neki, ne vem a samo mene mot al še koga... a vas moti, če ste v vrsti, pa se za vami človek čist na rit nalepi, da vam dobesedno diha za ovratnik? Jaz sem na to blazno alergična, pol se pa 1 korak naprej postavim, pa človk za mano, pa spet korak pa spet za mano, čist za ritjo, pol ga pa prašam, če mislim ,da bo kej prej na vrsti, če mi bo čist za ritjo stal...:)- pol pa tko gleda kot da ne bi razumel...:zmeden2: svašta no :hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 13:18:27   
soncece24
ja, zoya, jaz dobim živčnega, če mi kdo za ovratnik diha. eni pač nimajo kulture. al pa ko grem na bankomat, pa se mi kiri tak za rit postavi:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 13:20:53   
Anonimen
hmmm...js pa nimam takih problemov. zgleda da sem strah vzbujajoča babnica 180 pa skor 90 kil :)-

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 13:24:03   
soncece24
ja, lara, jaz s svojimi 1,57 m si te ne bi upala izzivat:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 13:24:09   
zoya_
Lara, za teboj se tud jest ne bi upala postavit :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 13:25:15   
Anonimen
no sej se mi je zdel. vasaka stvar je za neki dobr :)-

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 13:43:07   
rija
haha, tudi mojih 158 ni glih strah zbujajočih, samo baje ubijam pogledom:hudicek:.
ja pa tudi mene moti dihanje za ovratnik, samo me več ni sram takega idiota napizdit. sem mela glih tako izkušnjo prejšnjič na banki, ko mi je eden dihal za ovratnik pa molil nos v denarnico....f... me to razpizdi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   A se vam tudi to dogaja?
18.7.2005 13:49:09   
soncece24
rija, pa saj veš, da je strup v malih flaškah;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?