Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 20:43:25
|
|
|
|
StBarbara
|
...sej ga bo kmal konc_tedna namreč.
|
|
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 20:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja... sej se že tri dni s tem tolažim.... pa pride vsak dan ena nadloga več.... al pa sem jaz tk občutljiva:zmeden: Eh... sej bo boljš... enkrat.....;)
|
|
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 20:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem gledala tvoje slikce... ful lustkano detece.:bravo: S takimi očkami, da se stopiš.:ups:
|
|
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 20:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj si pa lih na eno ta pravo naletela.;) Dan ali dva pred M. - takrat vsi stran bežijo, ker mi vse leti z rok, kozarci padajo po tleh, jaz se spotikam, se butnem v omaro,... klasika. Sem nevarna za okolje takrat. Potem sem pa še jokava, pa tečna, pa nasploh mi gre vse narobe. Seveda mi uspe zasmoditi kosilo, da sem potem še jezna. In logično se takrat spravim delat kakšne pomembne projekte, da je še tam vse narobe....:((:((:(( Totalni ŠTOR. Tako da nisi edina, ne se bat.
|
|
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 20:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah sej ne vem če je to že ravno PMS... sam glede na to da se približuje 20. (:hudicek:) bi lahko blo. sam vseen mi gre na živce. pol sma pa s cimro isti čas tečni, pa se zdirava ena na drugo. Me je kr strah kako bo doma čez vikend.:grrr:
|
|
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 20:51:49
|
|
|
|
StBarbara
|
Hvala matovilcica za povale :duda: ; sicer pa da ne boš več slabe volje lahko prideš pomagat tamauga pedenat, ker je ful siten_tud čakam, konc tedna-mogoče bo kej bolš 8)
|
|
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 20:54:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, ženska vedno lahko krivi hormone.Če niso hormoni, je pa vreme, al je premrzlo, prevroče, napačen pritisk,... kaj bi se človek sekiral. Saj te prime pa te mine...
|
|
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 20:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbara a ti si še študentka? Kaj pa študiraš? jaz vas (mamice študentke) ful občudujem. mater delam tale faks kot bi se mi sanjalo.... pol pa pride ena z :duda: pa pove da je redno delal faks...Bi se kr v zemljo ugreznala. Ja bi ga pa z veseljem pedenala...ampak verjetno ne za dolgo...:)-
|
|
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 21:03:32
|
|
|
|
StBarbara
|
ekonomijo...ti nas kar občuduj ampak jest že 1 leto nism nč nardila za fax_se bi tud u zemlo kdaj pogreznla :ups: ...dons je pa tok siten, da verjetno res ne za dolgo :)
|
|
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 21:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbara, a tisti St odspredaj je za Santa Barbaro? Kdaj smo že to gledal, sem bla še čist majhna.:)-:)-
|
|
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 21:06:00
|
|
|
|
Anonimen
|
O ja... santa barbara.. to je imela moja babica najraje... je bla prav odvisna... tolk da ni obiskov spodila, ko je bilo na TV.:)-
|
|
|
|
A se vam tud zdi kdaj... 15.6.2005 21:18:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa tega nisem nikoli gledala... sem bila še premlada... Takrat smo ravno dobili Beverly Hills:)- Je blo bolj zanimivo za nas.:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?