Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 10:59:38
|
|
|
|
Daschi
|
Prva.
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:00:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Prva.
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:02:15
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Prva. Ne vem odgovora.
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:08:07
|
|
|
|
Klemy82
|
šur da se najde kaj v tem stilu... malo poguglaj te kao online trgovine, ki prodajajo sexy ženske obleke... (o tem, kaj je sexy in kaj hurbiš, raje ne bi, ane ) aja, pa na e-bayu poglej pod vintage. Btw,a danes imaš pa Tajči dan?
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:10:17
|
|
|
|
valči
|
O,nostalgija,daj mi povej,katerega leta smo to poslušalo,doooolgo nazaj,ne ? Za obleko ne vem,vem pa,da sem najbrž stara
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:13:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Btw,a danes imaš pa Tajči dan? Danes imam bolj... nostalgija-dan. Pregledujem rokopis svoje avtobiografije in to z namenom, da se odločim, ali jo pošljem kam ali ne. S tem, da me bo ziher kdo tožil, sem se že sprijaznila , ampak trenutno sem pa pri branju v svojih najstniških letih in... www.youtube.com/watch?v=xDfYzhaL4Rg
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:14:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči Za obleko ne vem,vem pa,da sem najbrž stara Ti si najbrž... jaz sem pa ziher.
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:28:27
|
|
|
|
Freya88
|
Kupi si taksno navadno obleko in top v taksni zlatkasti barvi... in predelaj. Ce ne znas sama, nesi k sivilji (po moznosti kaki, ki dela bolj za hobi - ceneje)... glede na to da ni videti tako zahtevna...
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:30:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, saj mi je že kapnilo, da Rijo nasekiram. Če je imela za Miss Slovenije prave material, ga bo imela pa še za to. Ups, a je to reklama?
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:42:09
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja, saj mi je že kapnilo, da Rijo nasekiram. Če je imela za Miss Slovenije prave material, ga bo imela pa še za to. Ups, a je to reklama? je reklama. za Rijo
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:42:42
|
|
|
|
felicia
|
zakaj bi si želela tako obleko? A se pripravljaš na pustovanje...že?
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:43:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia zakaj bi si želela tako obleko? A se pripravljaš na pustovanje...že? Sem v 2. puberteti in ker me rahlo mučijo kompleksi ob staranju, se bo stara krava za kakšen decembrski party našemila v telička.
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 11:57:51
|
|
|
|
skuštrana
|
Kerensa, v trgovinah z metražo imaš za kupit material, ki je kot takšna cev, ga ni potrebno šivat. Navlečeš nase, narediš par lukenj , daš čez joške en zlat trak in eto ga.
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 12:32:55
|
|
|
|
felicia
|
potem pa tako: kupiš si eno obleko full poceni v kiku, narediš luknjo spredej kjer maš joške, kupiš še poceni modrček v New yorkeryu in ga spodi oblečeš, seveda ne smeš pozabit na modrc! In evo ti obleke!
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 14:51:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: felicia zakaj bi si želela tako obleko? A se pripravljaš na pustovanje...že? Sem v 2. puberteti in ker me rahlo mučijo kompleksi ob staranju, se bo stara krava za kakšen decembrski party našemila v telička. sej si še zmeraj lahko krava, samo še en par jošk rabiš.
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 17:37:54
|
|
|
|
m76
|
Men se zdi, kot da bi jo narobe oblekla. :) Tist k ma udspredi...bi moglo bit zadaj. Poznam odlično šiviljo, ti nardi brez problema kar hočeš. Pošlješ slikco, svojo konf. št. enkrat prideš na probo..in ziher boš zadovoljna..
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 17:44:39
|
|
|
|
valči
|
Kerensa,jaz kravica,oziroma mlada krava sem 1779 letnik,torej za tajči čase stara
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 19:22:58
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči sem 1779 letnik,torej za tajči čase stara Ja, Valči, če si res ta letnik, si pa stara kot Zemlja ! Drugače pa jaz pravim (no, pa ne samo jaz ), da smo babnce kot vino- bolj smo stare, boljše smo . letnik1973.com
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 19:43:58
|
|
|
|
valči
|
1979,ups,jao meni,če bi bila tak stara,bi bila pa res boga,boga
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 23.11.2010 21:34:31
|
|
|
|
TomTaylor
|
...ah, potem sem jaz še vsa smrkava pod nosom...
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 24.11.2010 6:53:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor sej si še zmeraj lahko krava, samo še en par jošk rabiš. Saj se zavedaš, da te bom prvič, ko te vidim, fentala? P.S. Če povzamem kriterija avtomobilske stroke, kjer so avtomobili, starejši od 25 let, old-timerji, potem je vse jasno, glede na to, da sem letnik 1978.
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 24.11.2010 9:32:22
|
|
|
|
noranate
|
Ooo, no potem sem pa jaz stara krava z vimenom, ups joški. Pa sem že dodobra old timer, sam še vedno konkuriram kakšni najstnici, sploh če oblečem tajči obleko, se v naši vasi več ne bo delalo tist dan . drgač pa old timer al pa stara koka, isti vrag, sam da bolj gledaš, lepše je, kaj šele dobro... odlično.
|
|
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 24.11.2010 10:49:23
|
|
|
|
alda
|
Marička kaj sem pa pol jaz?? Letnik 69?? a moram že razmišljat o oporoki? Ja pa jade: sem deklica mlada vesela, pravi kos mesa, kot bi rekel naš stric poštar
|
|
RE: A se vam kaj sanja, kje... 24.11.2010 15:59:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Marička kaj sem pa pol jaz?? Letnik 69?? a moram že razmišljat o oporoki? Če letnik 1978 že razmišlja o njej, potem bi morala imeti ti že sestavljeno.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?