Gina
|
Se strinjam s kiro. Meni se je sanjalo o bivših in "bodočih", ko sem bila z bivšim. Zdaj se mi to ne dogaja. Pa če bi se ti tudi včasih sanjalo, ajd ok, nič takega, normalna stvar. Čudno je to, da potem podnevi misliš o njih. Najbrž res ne dobiš v tej vezi čisto vsega, kar rabiš. Ali pa ne tistega čisto glavnega. Zelo dostikrat moraš najti tudi kemijsko pravega partnerja, da lahko narediš otroka. Če ne vibrirata čisto v nulo, ampak ne mislim na 90% , ampak na 100000000% kemijsko privlačnostno, se včasih zgodi, da ne moreš zanosit. Pa ne govorim o seksu, govorim o notranji kemiji, ko čutita, da sta za skup in pika. Brez trohice vprašanja, z občutkom, da ga ljubiš, da je on tisto, kar rabiš, in nič drugega. Če gledam svoje frendice, ki niso mogle zanosit, se vsem dogaja enako. Vsi so videli, da imata marsikaj skupnega, ampak da nista v globino duše zadovoljna. Hec, da se noben od teh parov ne krega in vsi zgledajo za čisto zunanje opazovalce ful ok, dokler jih pobliže ne spoznaš. No, lahko je seveda še marsikaj drugega vzrok, da se dve leti trudita. Logično da, ampak zgornji razlog po moje ni eden od redkih, vsaj po mojih izkušnjah. Zdaj sem pa zašla. Hotela sem ti povedat, da mogoče pa vseeno nisi čisto popolnoma zadovoljna s svojim življenjem. Kaj pa vem.
|