|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se to dogaja tudi vam???
11.3.2005 11:31:57   
mujcek
Na vsakem koraku slišim o novih :nosecka: in novih :duda:. Ko se tako trudim, da bi malo odmislila vso stvar, me napadajo same takšne informacije.

Pa kaj je to??????
Prižgem tv in vedno neke :duda:, pridem iz hiše pa spet neka nova :nosecka:, dvignem slušalko in spet....

A je ta svet res zaklet, ali pa res samo mene oblegajo novi srečneži :zmeden2:
:(:(:(:(:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.3.2005 11:37:12   
emaa
nič več jih ni kot prej, samo jih opazimo, ker nam je to taka rak rana. Verjemi mi, vsem je hudo, ker samo še nosčke vidiš okoli sebe. moj včasih nikamor noče it, ker same srečne družinice in nosečke vidi.
Raje razmišljaj o tem kako se jim boš kmalu pridružila, pa ti bo lažje. :rozica:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2005 11:51:27   
Skye
jaz vedno ko na cesti vidim kakšno mamico z majhnim otročkom, oziroma kakšno :nosecka: ji v prvem momentu močno zavidam, potem pa pomislim, da bom tud sama nekoč vesela in poskočna mamica z malim korenjakom in takoj postanem dobre volje in že začnem sanjati kako bo;)

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2005 11:54:56   
Janika
tako se govori SKYE

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2005 12:35:25   
TANTRA
Punce, vzpodbudna novica za vse, ki bi rade bile :nosecka:, leto 2005 je rekordno:bravo::bravo::bravo:, pa šele marca smo:rozica: Kaj bo šele do konca leta!!!!!
Ni čudno, da so na vseh vogalih, ko pa si enkrat:nosecka:, ji vidiš še več.....
Jaz pa druge opazujem, da si predstavljam kaka bom ko bo trebušček zrasel...:love:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2005 13:41:53   
Maša26
Tudi meni se to dogaja. S tem, da ko mi kdo pove za kakšno :nosecka:, je zraven še nek podton, češ, kaj pa vidva? Ampak me niti več ne prizadane, razen če nisem v prav ranljivem trenutku..

Poskušam pa tudi jaz misliti, da vsaka :nosecka: več pomeni, da imamo tudi vse me večje možnosti..

Je pa po moje čisto normalno, da je vsaka izmed nas, ki čakamo in nam je to :((, kar malo slabe volje ob vsaki srečni novički, ko jim rata ˝kar tako˝ v prvem ali drugem poskusu. Čeprav ni to, da jim ne bi privoščile, pomisliš pač, jaz bi tudi..

Moj pravi: enkrat bo že. Ampak ta ˝enkrat˝ naj že pride, a ne?

:miska::miska::miska:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2005 14:24:01   
Pupica
mujcek nekdo ti nekaj namiguje;)

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2005 15:10:37   
mujcek
se mi zdi, da mi kar pol sveta nekaj namiguje; pa vseeno nič ne koristi :)-:)-

Saj sem zeeeloo vesela za vse srečke :nosecka:, ampak so one in nove mamice krive, da jaz ves čas razmišljam samo o :duda:, ko s tistimi lepimi trebuščki in malimi slatkimi :duda: mimo mene šibajo...

Danes sem po dolgem času prišla v podjetje, kjer občasno delam, pa me eden pregleda od glave do pet, potem pa izjava: Moram te malo pogledat, potem pa še UZ naredit, da vidim ali si :nosecka:????? Kaj tako butastega od sodelavcev res ne pričakuješ :)-

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2005 15:27:20   
Anitka
Mujcek bomo tudi me prav kmalu srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: In ves svet se bo oziral za najlepšimi nosečkami na svetu in vsi nam bojo zavidali!:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2005 15:31:12   
mujcek
babike, po vaših izjavah kar nekako zacvetim :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::)-

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2005 15:40:44   
Anitka
Tako je prav punca, tako se govori:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.