dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Ko prebiram teme tukaj, se kar malo zamislim sama nad sabo. Vse tako veliko daste nase, se urejate, skrbite za videz, uporabljate pilinge za telo, se mažete s kremami za telo ali losjoni, imate urejene nohte na rokah in nogah, pa tudi sicer roke in noge s fino mehko kožico, frizura je vsak dan urejena, make up na mestu, seveda je to skoraj pri vseh puder, maskara, šminka, senčilo za oči, pa gel nohti, pa pedikure, manikure... ah, sej sploh neznam vsega naštet. Aja, pa sploh ne za slabo vzet tegale pisanja, ker ni tako mišljeno, samo jaz se kot en jamski človek počutim, ker frizure si ne urejam, nohtov tudi ne, še celo obnohtno kožico si grizem, tudi nepobrita sem večkrat, samo res pa ne skačem okrog v minicah, umivam se redno, samo namažem se samo z maskaro, mleka za telo ne uporabljam, ker ne prenesem mastnega občutka, pilinga si tudi ne delam... ma v bistvu se ful ne ukvarjam s sabo toliko, pa ne vem, a je pomanjkanje časa samo izgovor ali sem res jamski človek, ki ne da veliko nase. Isto, sam jst si tud mascare ne dam gor. Samo Dove kremo zjutraj na obraz.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|