Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A se pogosto pregrešite? 21.3.2007 10:12:29
|
|
|
|
marsovcek
|
Men je pasal sam začinjeno, bi jedla sam tortilje in hot omakce zravn. Enkrat sva sla z mojim na horsa pa sem kozlala k vidra. A mislš da mi drugič ni zapasal?
|
|
|
|
RE: A se pogosto pregrešite? 21.3.2007 10:25:23
|
|
|
|
šmarnica
|
Urška, ti samo uživaj; saj potem, ko boš hujšala ti itak ne bo nobena fovš.
|
|
RE: A se pogosto pregrešite? 21.3.2007 10:36:11
|
|
|
|
lemavrica
|
Meni je pa zadnje 14 dni ful Mack pasal in sem si ga ene parkat tud privoščila, pa pizzo tudi. Drugače pa nimam kakih čudnih želja no pa med vikendom sem si privoščila eno malo pivo ki sem ga itak sa pol spila.
|
|
RE: A se pogosto pregrešite? 21.3.2007 10:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa je mack? Pica? jaz jo jem vsak teden. Zakaj pa je ne bi?
|
|
|
|
RE: A se pogosto pregrešite? 21.3.2007 10:48:27
|
|
|
|
Slončica
|
Midva sma bla ziher vsal teden v Mc Donaldsu,hudičeva pizza je zakon sem celo pojedla moj pa samm en bajt pa se mu je iz ušes kadil tok je bla pikantna,pa tortice pa hamburjerji pa hors...vse kar mi je zapasal.Sam mehiška je pa zakon,je bla prej pa tdej tud.Od hrane se mi ni nč gablo,sam kislih kumarc nisem mogla..tok o stereotipu. Če ti paše jej,ne se neki nazaj držat,edin kazga tatarca ti ne priporočam.
|
|
|
|
RE: A se pogosto pregrešite? 21.3.2007 10:50:20
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA kaj pa je mack? Pica? jaz jo jem vsak teden. Zakaj pa je ne bi? Mc Donalds
|
|
RE: A se pogosto pregrešite? 21.3.2007 10:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo šli zadnjič v Evroparku v Kokljo na kosilo. Po obilne kosilu sem si še prinesla enega čikna iz Mc donaldsa in za v šusu zmazala. One kelnarce v Koklo so me samo čudno gledale, moj se je pa režal zraven
|
|
|
|
RE: A se pogosto pregrešite? 21.3.2007 12:02:34
|
|
|
|
janapan
|
jst sem pa ful pridna, nni vse moja zasluga ampak - meso mi ne paše, pizza mi ne paše, mcdonalds mi ne paše...ful mi paše sadje in zelenjava tako da jem tega kar over doze ..pol mi pa pašejo še kremšnite in to je to ampak pojem eno na teden al pa na dva tedna - redim pa se glih tako da ne bo pomote ; )
|
|
|
|
RE: A se pogosto pregrešite? 21.3.2007 19:19:29
|
|
|
|
šapica
|
hm, jaz nisem prav nič pridna se mi zdi. jem kar mi paše-pice so mi začele dišat zdaj, o sadju ne bom zgubljala besed, ker sem sadjožer, pa sem noseča ravno v času, ko je huda beda od sadja. ravno danes sem si kupila jagode (celo cena je fenomenale- v sparu). meso jem brez razmišljanja, od svinjine, govedine, kuretne, ma vse. nekako se pa izogibam klobas, salam, pečene pancete (jao njamiii) imamo pa vse domače izdelave in pa smrrrk biftka, ki ga obožujem. kri imam super, tako da..no vsaj imela sem jo pri zadnjem odvzemu. je pa res, da pojemo veliko zelenjave, solate so v velikih količinah, ponavadi s česnom. pa tudi na pleske sva šla z dragim velikokrat, seveda zraven veliko čebule. mali je zeloo živahen, sem kar začudena, sem mislila, da se to v zadnjih tednih malo umiri, pa zgleda da moj mladiček ni bral tega no, toliko o pregrehah lp šapica, 33t
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.