Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie No, pa če te še zanima, sem malo brskala: Od Atomica dobiš manjše od 140---> Lil'one Junior, ki je od 70 pa dp 100cm dolga, radijus 5,5(na90cm) In pa Little B, od 120cm dalje, radius 9,5m /pri dolžini 120cm Če pa poveš, kaj več, velikost tamalega pa kilažo, pa koliko že zna/ali je začetnik itd, pa kaj pričakujete od smučke, bom ti z veseljem zagnjavila mojga doma in ti posredujem podatke. Strawberrie Cherrie, saj to že vem, da morajo biti dolge 105 ali 110, to je že moj vprašal, toliko je izgleda premogel prijaznosti, več mu pa ni zneslo. Pa saj take smuče, ki jih ti opisuješ, so imeli tam, v Hervisu, vsaj po moje. Bile so od 60 do 100 evrov. Samo un prodajalec mi je rekel, da so to vse plastične, da jih itak dela ena tovarna za vse firme in da potem samo druge designe gor dajejo. Od Fiscerja, Atomica, Elana, vse živo je bilo. In on je rekel, da je to vse eno in isto. Vse v bistvu plastika. Je pa Tibor velik 120 cm, tehta okoli 22 kg, je pa več ali manj začetnik. No, malo se že pelje in zavija, ampak nič pretresljivega.
|