Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 11:31:38
|
|
|
|
kepica
|
Tole se nanaša na včerajšnjo temo Optika v KR,pa kopiram moj današnji odgovor,ker je tema že na 2. strani,kjer verjetno ne bo več opažena,jaz pa nujno rabim vaše mnenje. Ojla! No,da nadaljujem zgodbo,ki sem jo včeraj začela.Tkole.Danes mi ni dal miru in sem se odpravila še mal na lov za očali.Obiskala sem še Mestno optiko,optiko Vervega in Kukovič.Očala,kakršne si želim imajo samo v optiki Kukovič.Ampak poslušte to.Okvir stane 13.000sit!! Tam,v Optimistu,kjer sem se pa včeraj zagledala v tista "sanjska očala" pa okvir stane 38.000 Tko bi me zdej po ta novem očala prišla 40.000,pri tistem optiku včeraj pa 60.000.Razlike v kvaliteti pa ni opazit,razen v proizvajalcu.Zdej sem pa v dilemi.Punce,a ma katera izkušnje s temi očali? Jaz pojma nimam,kaj naredit Mogoče bi ble tiste cenejše vseen dobre? Kaj mislite? Groza,čist povsod te že nategnejo.Samo da denar iz tebe ven zvlečejo:hudicek:
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 11:34:06
|
|
|
|
dory
|
Jest sem mela tud ze kukoviceva ocala...pa niso glih svoh...razen ce ti jih tamal ene parkrat uporabi za igraco :) Jaz sem kukoviceva ocala kupla v mestni optiki...sem dala se enkrat vec zanje...pol sem jih pa tam vidla in se je kukovic samo smejal :zmeden:
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 11:36:44
|
|
|
|
kepica
|
Ma sem bla dones prov presenečena ko sem h Kukoviču pršla.Zmerej ko sem šla mem,se mi je zdel tko važen.Sem rekla.Tukej nikol ne stopim noter.No,pa sem se dones pregrešila.In bla zlo pozitivno presenečena.Tip pa tko prijazen.Ampak skrivnosten.Sem mu povedala za una očala,pa se je sam smejal.Je rekel,da eni uznajo dobr služit,pa da te optike ne bo komentiral.Kaj pol zdej.Al majo tam sam cene navite,al kaj? Teja,a pol si bla z njihovimi očali zadovoljna?
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 11:38:19
|
|
|
|
dory
|
Cist ok so...dokler jih ni tamal v roke dobu :)....sem mela dolce gabano enkrat pa so mi okvirji kmal zacel srat...pa tok kesa...tko da jest ne grem vec na firmo...kupim kar mi je vsec,pa ce to tud no name...
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 11:38:19
|
|
|
|
baguSka
|
:)-:)- očitno je biu tud Maj!8)
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 11:38:36
|
|
|
|
JASNA D
|
Moja izkušnja - imela sem cenovno malo dražje okvirje, pa jih je mulc sesul, ko je bil star 4 mesece. Potem sem kupila nove - srednji cenovni razred in jih sploh ne nosim, ker je moja mama vzela stara stekla (ista dioptrija) in jih dala vstavit v okvirje z a8 jurjev - je rekla, da bo za doma že dobro, ker obstaja nevarnost, da jih mali zpet obdela. Ves čas nosim tele ta poceni, pa se zlo dober držijo, glede na dva "RAZBIJAČA OČAL" in glede na to, da večkrat z njimi celo zaspim. Tako, da ni nujno, da so dragi okvirji tudi dovolj vzdržljivi. Uspešno izbiro in dober nakup! Jasna
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 11:49:32
|
|
|
|
Pajaca
|
Fora Kukoviča je ta, da njegov oče dela okvirje, njegova mama pa šipce (al pa obratno). Čisto mogoče da si v uni prejšni optiki gledala Kukovičev okvir, ker pač jih prodaja vsem mogočim optikam po SLO. Dela okvirje tudi za raznorazne priznane firme. Torej ima sin valda cenejše okvirje kot drugje, ker drugje ful nabijejo cene, on jih pa verjetno že po osnovni ceni ceneje dobi in mu ni treba pol cene tok nabit. Pa takoj jih je dobil, mislim da smo celo 2dni čakal ker je bil vikend vmes. Drgač pa imajo pri nas vsi Kukovičeva očala in so vsi ful zadovoljni in moj itak ne gre več drgam. Kar se pa mulca tiče je pa že parkrat tamala potegnla očala z nosa pa jih ful nakrivila pa ni bilo nič hudega. Drgač je pa ful prjazen fant...
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 11:51:23
|
|
|
|
baguSka
|
Kje pa je ta kukavica al kukovič al kaj - kako???:ups:
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 11:54:40
|
|
|
|
Pajaca
|
Kranj, v Globusu 2nad.
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 12:00:34
|
|
|
|
baguSka
|
No hvala - sej tud globus ne vem kje je, ampak bom že najdla.;) verjetn bom tud jst mogla mau do okulista :zmeden:
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 12:08:00
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne bi vedela za Kukoviča, ker sem doma daaaleč stran:), ampak lahko ti povem mojo izkušnjo z okvirji domače proizvodnje. V našem koncu imamo optiko Salobir, kjer sami delajo okvirje. Zdaj imam že drugič njihove okvirje, tudi Joe jih ima, stali so 12 jurjev. In nimam prav nobene pripombe glede kvalitete! Še tisti taprvi okvirji izpred štirih let super držijo, čeprav sem že tudi ulegla na njih:ups:. Vmes sem imela neke precej drage okvirje Laura Biagotti (al kak se napiše), ki so se zlomili (res v ekstremni situaciji, pa vendar), pa skoz sem mela neke probleme z njimi (kar naenkrat niso več fajn stali itd). Jaz sem kar za cenejšo varijanto:).
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 12:09:54
|
|
|
|
ery
|
Jaz jih bom tudi mogla v aprilu zamenjat... Pa vedno hodim v optiko Aleš na Planini... A kdo pozna? Letos sem pa rekla, da grem še malo drugam pogledat... A do so v globusu fajn? Nisem še bila notri, le mimo se sprehajam.. Optimist je pa tako, tako..Res imajo noro veliko izbire, ampak je vse tako drago... Ma ne vem kam bom šla.. :zmeden:
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 12:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica cene okvirjev so tam nekje od 10 000 naprej. Seveda je odvisno od firme, velikokrat imajo bolj znane višje cene, čeprav neupravičeno. Ne morem ti rečt, da je kateri okvir slabši ali boljši. To je seveda čisto možno, ni pa nujno. Jaz sem si sicer že leta in leta nazaj kupial en okvir, takrat je bil okrog 10 000, pa jih imam zdaj za rezerva očala, pa je še tak kot nov. Ti pa vseeno svetujem, če imaš očala za stalno rabo, da si kupiš ta res sanjska, ne glede na to ali so to tista za 13 000 ali 30 000. To je seveda samo moje mnenje. Jaz sem, dala za okvir 25.000, za celotna očala pa 98 000, pa mi ni žal, ker jih nosim vsak dan!
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 13:35:02
|
|
|
|
kepica
|
Joj punce,hvala za vaša mnenja.Spet ste me presenetle.Ampak tega pa nisem vedla,da Kukovič sam dela okvirje.Zato mi je rekel,da mi lahko kadarkoli popravijo,če kej fali in da imajo vse rezervne dele.Faca,ni pa mogel povedat,da jih sam dela:) No,za danes popoldne mi je povedal,da dobi še novih 50 takih očal,kakršne jih jest hočem in ni vrag,da mi ene ne bi pasale.Na tiste ta drage bom pa težko pozabila,ampak,če si bom tukaj lepe izbrala,bodo pa tut tiste pozabljene.Pa že to velik odtehta,da je fant res prijazen in preprost. 62.000 se mi zdi res velik.Sploh zdej,ko imamo en kup stvari na kupu in nam bi finančno težko zneslo.
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 13:44:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje se Zara spozna na očala, k vedno tista očalarja zravn lima:-)
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 13:46:09
|
|
|
|
baguSka
|
8)
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 13:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
tega, ja.
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 13:52:50
|
|
|
|
ZARA
|
8)8)8)8)8)
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 13:53:41
|
|
|
|
baguSka
|
A tok jih maš na zalogi??? Si kr vse gor dala???
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 13:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti :hudicek:babji:bravo:
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 13:56:58
|
|
|
|
ZARA
|
ne sam pet parov mam zdej na zalogi))))))))))))))
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 14:13:27
|
|
|
|
kepica
|
Ja Zara zakaj pa prej nisi povedala.Bi lahko men ene prodala.Jest pa okol letam pa iščem,jih mam pa skor pred nosom:)-
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 22:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor jaz vem, pri Optimistu še otipavanje zraven plačaš. Saj je to tista optika v pokojninskem zavodu, kjer je ena gimnazijka tožila zaradi otipavanja, pa menda ni bila edina "otipana"?
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 22:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, baguška, če boš Globus iskala, je to najgrša stavba v celeme Kranju. ne moreš falit. Ena ogromna gmota zarjavelega železa je namesto fasade. Nasproti modernega hotela Creina in čisto blizu luksuznega hotela Jelen.
|
|
|
|
A se kdo spozna na očala? 2.3.2005 22:50:25
|
|
|
|
baguSka
|
:( bom gledala na širok!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?