Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A poznate ta Romer sedež? 1.8.2007 12:11:19
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zgleda simpatično
|
|
|
|
RE: A poznate ta Romer sedež? 1.8.2007 12:13:04
|
|
|
|
klepetka
|
videti je vredu in še lep
|
RE: A poznate ta Romer sedež? 1.8.2007 12:22:45
|
|
|
|
pika30
|
Svetovni mi je ga moram še od blizu videt,naša 7 mes ima 7,5 kg in ga bo kmalu potrebovala.Verjetno se bom kar za tega odločila.
|
|
RE: A poznate ta Romer sedež? 1.8.2007 13:02:26
|
|
|
|
Antigona
|
Mi ga imamo v mojem (drugem) avtu, kjer se pač manj vozi. S sedežem sem zadovoljna, je pa res da imamo za prvi sedež Maxi cosi priori xp (9-18 kg), ker so pač sedeži z manjšim razponom varnejši... Za drug avto je pa super...
|
|
RE: A poznate ta Romer sedež? 1.8.2007 16:20:39
|
|
|
|
Geja
|
Ta pa ni ISO FIX model kajne Jaz čakam kdaj bo v akciji ISO FIX od Romerja, pa bolj slabo kaže čau,čau Geja
|
|
|
|
RE: A poznate ta Romer sedež? 1.8.2007 16:27:46
|
|
|
|
Lenny
|
Geja, za ISOFIX verzijo se pozanimaj pri prodajalcu tvojega tipa avtomobila. Roemer jih dela za večino tipov avtomobilov, ki ponujajo ta način pritrditve. Preverjeno cenejše.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......