Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A ni nobene vec tukaj : - ( 1.6.2005 21:52:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz še vedno vstrajam tu gori,sem govorila privat. Če si za kakšen majhen klepet se javim jaz. Drugače pa bom še malo tukaj pol pa grem spat ker sem že tko :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:. Čao Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
A ni nobene vec tukaj : - ( 1.6.2005 21:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tud se za minutko tu! Pol moram pa it torto jest! (ukaz moje cimre, torto sem pa jaz nardila:bravo:) Je taka ful posebna....:ups: bom dala slikce, ko jih dobim!;) in kako si ka?
|
|
|
|
A ni nobene vec tukaj : - ( 1.6.2005 22:13:18
|
|
|
|
Nyah*
|
Heeeeejh, kako sta? Jest bi tut koscek :torta: a lahko plzzzzzzzz :)-:)-:)-! Mojca, kaj je s tabo? Si dobro?
|
|
|
|
A ni nobene vec tukaj : - ( 1.6.2005 22:38:16
|
|
|
|
Udb
|
Čer! Se kar ne morem odpraviti spat!! ;) Danes sem imela kar abstinenčno krizo!! Dobila sem namreč novo vajenko - mojo zamenjavo in nisem mogla nič na net, ker je pač skoz gledala na mojk računalnik!! Upam, da bo kmalu bolje!! ;)
|
|
|
|
A ni nobene vec tukaj : - ( 1.6.2005 22:45:26
|
|
|
|
lucika
|
hej! jaz sem se tud tukaj...cekiram malo
|
|
|
|
A ni nobene vec tukaj : - ( 1.6.2005 22:46:15
|
|
|
|
lucika
|
motovilcica, boooga, torto mors jest. ojej. mmm, jaz bi tudi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.