|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A mi lahko katera opiše znake....
19.2.2005 13:45:39   
Annny
...pete in šeste bolezni?
Pri kateri starosti se najpogosteje pojavi?
O tem namreč ne vem nič:ups:;)

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.2.2005 13:50:22   
jana&ema
:zmeden:Običajno vročina, ni nujno da zelo visoka, potem pa drobne rdeče pikice, pri eni bolj po obrazu, pri drugi pa po vsem telesu. Naša Ema jo je imela (tisto ki je več pik po obrazu) ko je bila stara 1 leto na morju, pa ni bilo panike, samo soncu smo jo skrivali. Pazi pa ker zdaj razsaja škrlatinka, tukaj pa so pikice najbolj intenzivne v trikutniku usta, nos, lica in pa v dimljah. V tem primeru pa otrok rabi antibiotik.
Veliko zdravja in LP :sloncek:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2005 13:55:45   
Blink1
Zdravo

Neja ima trenutno šesto:zmeden: Stara je 6 mesecev. Dobila je vročino ki je trajala 3 dni, četrti dan pa pikice po čelu in trebuščku. Bolezen traja 3-5 dni, zdravila ni, pač čakaš da mine. Jaz sem ji pri vročini dajala Daleron sirup (po zdravnikovem nasvetu)

lp
(upam, da je ne dobite:)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2005 13:56:57   
hartan
Jakob je imel tri dni samo vrocino od 38-39, po treh dneh pa rdeci fleki predvsem po trebuscku in obrazu-sesta bolezen.
lp

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2005 13:57:59   
Annny
Od česa pa to pride? Se naleze?
Se opravičujem, ampak res ne vem....:ups::zmeden2:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2005 14:01:08   
Blink1
Ja, baje je nalezljivo...Samo ne vem od koga jo je naša dobila, ko ni bila nikjer:zmeden2:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2005 14:02:55   
niki5
Za 6 bolezen pravijo, da se praviloma otrok do 6 meseca ne naleze. To je pediatrinja rekla bratu.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2005 14:05:04   
Anonimen
PETA BOLEZEN (infekcijska rdečica): povzročitelj verjetno virus, vir okužbe: bolnik, ki je kužen 28 dni; način okužbe: verjetno kaplična infekcija; inkubacija: 6 - 14 dni; začetni znaki: blagi katarni znaki ali ne, rahlo zvišana vročina ali brez vročine; ZNAČILNI ZNAKI: izpuščaj: večje in manjše svetlo rdeče pege, dvignjene nad kožo, najprej na obrazu, kjer se rade zlivajo (oblika metulja), nato na zunanji strani okončin in na zadnjici. Končno je izpuščaj videti kot majhne rdečkaste ogrlice, ki izginejo in se zopet ponovijo (2 do 3-krat). Značilno pojavljanje izpuščaja v zagodin traja 10 do 12 dni. Bezgavke so lahko zmerno povečane. Zdravljenje: počitek, nega bolnika; lahka bolezen; trajanje naleztljivosti: 28 dni

ŠESTA BOLEZEN (tridnevna vročica): povročitelj: verjetno virus; vir okužbe: bolnik; način okužbe: stik z bolnikom; inkubacija: 10 do 15 dni; ZAČETNI ZNAKI: tri dni visoka vročina in prizadetost otroka (videti je težko bolan); ZNAČILNI ZNAKI: ko vročina nenadoma pade, se pojavi izpuščaj: drobne rožnato.rdeče pegice, lahko dvignjene nad kožo, najprej na hrbtu, čez nekaj ur po vsem telesu in trajajo le 1 do 2 dni; povečane vratne in zaglavne bezgavke; zdravljenje: mirovanje, splošna nega bolnika, veliko pijače, zdravila proti vročini; lahka bolezen, osamitev - izolacija: dokler izpuščaj ne mine; bolnik naj bo doma: 8 - 10 dni.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2005 14:07:49   
Annny
Joj, Splišni, najlepša hvala:bravo::bravo::bravo:
Pa še to: ali to lahko nalezejo tudi odrasli?
A ko to otrok enkrat preboli, ne naleze več?

LP:rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2005 14:22:07   
Anonimen
Odrasli naj otroških bolezni načeloma ne bi nalezli in tudi otrok naj bi zbolel le enkrat.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?