|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A loh pojamram?
8.12.2009 19:10:23   
krfjolca
Nas je položila ta butasta gripa. Predvidevam, no. Dragi je obležal v nedeljo, potem ko je že cel teden kašljal in v soboto rinil celo v hribe user posted image . Danes smo z razmikom nekaj ur obležali še mi trije z otroci. Vsi imajo nad 39 vročine, trenutno spijo, jaz sem se nafilala z naklofenom, da lahko funkcioniram.

Kar me najbolj jezi, je to, da nisem zbolela že več kot leto, dec pa je nonstop nekaj bolan, otroci itak, in nonstop sem jaz glavna medicinska sestra, ki pedena vse od a do ž. In EEEENKRAT, ko jaz obležim, ni žive duše, ki bi meeeeni lahko skuhala kl****čev čaj! user posted image
V bajti nas je 6 odraslih in 4 otroci (še tast in tašča ter svak z družino), bolni smo pa VSI, razen tašče, ki ima pa delo z nečaki. Ker je svakinja malo bolj bolna kot jaz user posted image . Prejle kličem svojo mami, če mi lahko vsaj gre v lekarno - ma k**nc, leži s 40 vročine in komaj ve zase! Aaaargh!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A loh pojamram?
8.12.2009 19:17:51   
enea
Saj te razumem kako ti je, pri nas smo 4 članska družina s 2 in 7 letnima pupama, mož je šofer in tako vse ostane na meni. Ko zbolim jaz je enako kot pri tebi, ni žive duše, ki bi mi lahko vsaj par ur popoldne pogledala otroke.user posted image Moža že tako ni, mami se ne ljubi iz tretjega štuka in 2 min z avtom priti do mene, tašča pa že itak živi ene 35 km od nas.user posted image
In kaj čmo, MAMICE ZMOREMO VSE in ŠE VEČ.
Kmalu okrevaj in pelji "barako " naprej......user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2009 19:18:34   
Korina1
Ja upam da se čimprej pozdravite, lahko pa te potolažim s tem da tudi jaz skrbim za vse kadar je kdo v naši hiši bolan, ko pa zbolim jaz pa ni nikjer žive duše.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2009 19:18:47   
Anonimen
krfjolca, se ti pridruzim pri jamranju!!!!!
mulca lezita v svoji sobi, dec lezi v dnevni na kavcu...
jst, vsa zafiksana z lekadoli in daleroni pa laufam od enega do drugega s caji, sirupi, termpmetrom in mokrimi brisacami...
vmes kuham vecerjo, ki bo itak polom in poskusam uspavat dojencico. in hudica kakor mi zakinka zatuli telefon, ce smo ok, in ce se nam slabsa, pa kako kaze, pa ce mislim, da je prasicja, pa kaj je blo vceraj pri zdravniku.... tolko, da tamalo spravi v akcijo!!!!
ce je pa ne predramo telefon, pa se itak vsakoh par minut zbudi ob navalu kasljanja in kihanja bratov in fotra!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2009 19:20:47   
Anonimen
ja, pa bognedaj, da nina malo zacvili, saj lahko unim trem mojim ZLATIMuser posted image user posted image user posted image user posted image dedcem raznese glavo!!!!

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 8.12.2009 19:22:04 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2009 19:21:17   
mojcaziga
Ej, pri nas je podobno. Ko sem sama bolana ni nikjer žive duše, ko pa dec in tamali zbolita pa imata all inclusive. Starši in preostala družina pa 100km stran, tako da sem res dobesedno sama.

Upam, da se vem hitro konča tole obdobje bolezni.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2009 19:22:49   
Korina1
Za nastalo situacijo smo si pa čisto same kriveuser posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2009 19:22:56   
Kliki
Punce upam da se čim hitreje vajini člani in vidve zraven rešita user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2009 19:40:25   
kaya2007

IZVIRNO SPOROČILO: Korina1

Za nastalo situacijo smo si pa čisto same kriveuser posted image

zakaj pa to? jaz mu nič ne strežem spred pa zad, pa vseeno ne dobim čaja user posted image

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2009 19:44:02   
Ribica **
miska, telefon das lahko na tiho, ne, ce ti tamalo budi? user posted image  vsaj ena stvar manj ...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2009 19:49:55   
krfjolca
Ma, saj moj bi mi že skuhal čaj, pa ne more user posted image . No ja, tokrat mu vsaj ne sikam, ker je res fejst bolan (ponavadi se že pri 37.1 obnaša kot bi bil na smrtni postelji ... user posted image ).
Mi je prejle tašča prinesla par stvari iz trgovine, se mi tudi prav smili, ko samo leta sem pa tja. Pa psa mi je ven peljala, jaz še pomislila nisem na ubogo revo, jo je moralo že fejst tiščat user posted image .
Sem zdajle pretežno v redu, ko so zdravila malo prijela, prejle sem bila pa ko bi me vlak povozil.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2009 20:43:59   
rpli poli oli
se pridružujem pri jamranju

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2009 21:09:31   
mojčika
Zato sem se šla jaz cepit, pa sem čist proti, ker če bi moj moral pedenat nas tri, bi nas tudi ob 2-eh zjutraj naložil v avto in peljal k dežurnemu, da bi malima svečko dal. Ne prenese joka ponoči niti 5 min user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu rpli poli oli)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2009 22:38:35   
krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Zato sem se šla jaz cepit, pa sem čist proti, ker če bi moj moral pedenat nas tri, bi nas tudi ob 2-eh zjutraj naložil v avto in peljal k dežurnemu, da bi malima svečko dal. Ne prenese joka ponoči niti 5 min user posted image

Jaz sem se šla tudi prav zato. Včeraj user posted image
Ni bila najbolj inteligentna zamisel ...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2009 22:40:23   
Anonimen
ribica, nisem upala izklopit telefona , ker bi v tem primeru da me ne dobijo imela v roku 1 ure na vratih al plovico zlahte  alpa policijo!user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2009 22:41:24   
Anonimen
ujej, larfjolca..

kako je stanje pri vas?
moji vsi spjouser posted image user posted image user posted image jaz pa vsa naspidirana trenutno hehe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2009 22:48:36   
krfjolca
Otroka spita. Tamala mi je prejle vse pobruhala, vročine pa zvečer ni imela. Tavelik je imel pa prejle 40, pa mi je uspelo zbit na 37,5 - bomo videli, kaj bo ponoči. Jaz sem zdajle v redu, brez vročine, le kašljam fejst. Dragi pa je tudi brez vročine, sam pravi da mu je slabo, pa vrti se mu, upam da nima reakcije na antibiotik ... Mogoče se pa še nisem nalezla, pa imam le reakcijo na cepivo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.12.2009 22:57:00   
Anonimen
hmmm...si dojena?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.12.2009 23:03:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

krfjolca, se ti pridruzim pri jamranju!!!!!
mulca lezita v svoji sobi, dec lezi v dnevni na kavcu...
jst, vsa zafiksana z lekadoli in daleroni pa laufam od enega do drugega s caji, sirupi, termpmetrom in mokrimi brisacami...
vmes kuham vecerjo, ki bo itak polom in poskusam uspavat dojencico. in hudica kakor mi zakinka zatuli telefon, ce smo ok, in ce se nam slabsa, pa kako kaze, pa ce mislim, da je prasicja, pa kaj je blo vceraj pri zdravniku.... tolko, da tamalo spravi v akcijo!!!!
ce je pa ne predramo telefon, pa se itak vsakoh par minut zbudi ob navalu kasljanja in kihanja bratov in fotra!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hudo,ampak si me dober zdejle nasmejala.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2009 23:07:52   
barika
krfjolca, kaj ne poveš, ko je murphy na delu, verjetno obdela vse na enkrat user posted image user posted image

jaz sem danes dobila migreno (že zjutraj), tavečji sin tečen ko driska (pač vremenu primeren), naredil je en kup škode, tamalega krči matrajo, moj je bil pa v službi dežuren, potem je ime pa še nujne opravke. Aja, mami pa popoldan v službi, zjutri pa atija pedena, ker tudi nekaj boleha.
Jaz sem že čist belo vidla, bruhala, trebuh me je bolel, tavečji v tistem razlije mleko po kuhinji user posted image user posted image ,polulal pred posteljo...  tamali se je ta čas pri mojmu cartal (ko mu je le uspelo pridit domov), jokal se je več kot 3 ureuser posted image , zdej ko bi pa lahko šla spat, se je pa tamali pomiril in razturava igralni centeruser posted image (mah, vsaj, da ga ne matra več)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?