|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A lahko malce...
5.7.2010 10:13:45   
Raho
... pojamram in popenim?

So nam obljubljali razpis, na katerega je vezana večina našega proračuna za petek in ga še danes ni zunaj. To pomeni, da ga ne bodo objavili pred 9. julijem, mi bi pa morali 14. julija na morje (sem že prestavila za teden dni) pa iz tega najverjetneje ne bo nič, ker ne poznam nobenega čarovnika, ki bi tako obsežen razpis pripravil v 5 dneh. Sedaj pa razmišljam, kaj naj naredim. Deca in mož me bodo nasuvali v rit. Evo, prav na jok mi gre.

Toliko za tiste, ki pravijo, kako dobro nam gre v JU

< Sporočilo je popravil Raho -- 5.7.2010 10:14:27 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A lahko malce...
5.7.2010 10:16:50   
Klemy82
Raho... user posted image

Jst.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2010 10:23:16   
mala maja
user posted image user posted image  joj kako mi je znano. No ja mogoče se zgodi čudežuser posted image

pri nas ima dec ima full velik naročilo, za enega ne dobi materiala, za drugega pa čaka da se zmigajo s predračunom (večni problem s plačili) in nekajmora še dobit od njih. Vsi prejšni teden kličejo če bo kmalu gotovo, mi pa čez 3 tedne na dopust. Pa obljubil je da bo predno gremo naredil.user posted image  Še to se mi lahko zgodi da gredo najini dobavitelji na kolktivca. Tko da verjetno letošnjo dopust odpade, HB edino to da bi šli nenačrtovano kampirat in nismo res fiksno vezani na naek turistični aranžma. Samo kasneje pa jaz ne bom dobila dopustauser posted image  tko da.....

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2010 10:32:19   
Raho
Ma naj se grejo vsi skupaj solit. Spet bom lahko samo mirno gledala vse skupaj in bemtila po nepotrebnem.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2010 10:46:41   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ma naj se grejo vsi skupaj solit. Spet bom lahko samo mirno gledala vse skupaj in bemtila po nepotrebnem.

ne pomaga, od jeze rit rasteuser posted image user posted image  jok pa tud ne pomaga preizkušenouser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2010 11:08:47   
Hope2

Manj cunj, manj šuhov, pa ne boš jamrala kolk nam gre dobro v JUuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2010 11:12:29   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Manj cunj, manj šuhov, pa ne boš jamrala kolk nam gre dobro v JUuser posted image

A je tebe malce vročina zdelala in ne moreš brati z razumevanjemuser posted image

Koliko cunj in šuhov jaz komurkoli kupim ni tema, o kateri sem pisala. Mater, ene ste res zahojene

< Sporočilo je popravil Raho -- 5.7.2010 11:14:35 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2010 11:18:22   
viroza
Ej tolaži se.Ti delaš vsaj za normalno plačo,jaz niti 500€ ne dobim.Pa tudi ne vem če bom šla na dopust.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2010 12:25:39   
Anonimen
evo ti, Raho user posted image

(odgovor članu viroza)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2010 12:29:34   
tamiflu
Raho, naj te malo potolažim, če bo kaj pomagalo. user posted image user posted image  Upam, da bojo to rešili pred tvojim dopustom. Drži se vseeno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2010 13:19:15   
pikica*

... pojamram in popenim?

So nam obljubljali razpis, na katerega je vezana večina našega proračuna za petek in ga še danes ni zunaj. To pomeni, da ga ne bodo objavili pred 9. julijem, mi bi pa morali 14. julija na morje (sem že prestavila za teden dni) pa iz tega najverjetneje ne bo nič, ker ne poznam nobenega čarovnika, ki bi tako obsežen razpis pripravil v 5 dneh. Sedaj pa razmišljam, kaj naj naredim. Deca in mož me bodo nasuvali v rit. Evo, prav na jok mi gre.

1. pokliči na ministrstvo (predvidevam) in vprašaj kdaj planirajo, da bo razpis zunaj.
2. Septembra je na morju bistveno lepše kot julija - morje toplo, temperatura zraka ravno pravšnja, gužva pa neprimerno manjša.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2010 17:55:31   
Anonimen

Saj vam gre user posted image , prihranili so budget glavne sezone za lepe in cenejše jesenske mesece. V bistvu prav dobrodelno dejanje.

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2010 19:28:32   
TomTaylor

... pojamram in popenim?

Jah, klinac palac, kliči in vprašaj kaj zdaj štrikajo? Da se nimaš ti zdaj časa še z njimi zezat, in zahtevaj, naj ti takoj jutri zjutraj na mizo dostavijo dokumentacijo.
Če ne gre drugače si pa odnesi papirje na morje in delaj, delaj, delaj,...! Pol, k ti (nam) bodo pa še plačo zmanjšali ti pa dovolim, da se zjokaš...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?