Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A ktera ve ali bi lahko..... 30.6.2006 13:02:19
|
|
|
|
S22
|
Malo prej, sem začutila, kot, da mi bo nekaj steklo iz nožnice. Grem lulat, pa se mi sprosti sluz, brez kake krvi, mal čudno obarvana, tko mal rjavkasto je zgledlo, ampak res malo. Zanima me pa če bi tale kepa sluzi lahko pomenila čep? Se opravičujem če se kteri zdi vprašanje neumno, ampak za prvič res nimam pojma a je lahko to to Hvala vam lepa za kakršenkoli odgovor. LP
|
|
RE: A ktera ve ali bi lahko..... 30.6.2006 13:04:50
|
|
|
|
mala maja
|
Glede na to da imaš do PDP ja samo mesec bi to res lahko bilo to. Vsaj pri meni je tako zgeldalo.. Ni pa nujno da boš šla zaradi tega koj rodit. lahko še par dni traja.
|
|
|
|
RE: A ktera ve ali bi lahko..... 30.6.2006 13:07:27
|
|
|
|
S22
|
Aha, hvala lepa za tko brzinski odgovor. Mam pa zlo čuden občutek tam spodej, kot da se je res začel nekaj začelo dogajat. Sej je prav, lahko pride, ga že vse čaka.
|
|
RE: A ktera ve ali bi lahko..... 30.6.2006 13:09:50
|
|
|
|
mala maja
|
pa čimlažji porod in čimprejšnega cartanja
|
|
|
|
RE: A ktera ve ali bi lahko..... 30.6.2006 13:25:55
|
|
|
|
anckabancka
|
Ja, tako je zgledalo pri meni. Čez dva dni sem pa rodila.
|
|
|
|
RE: A ktera ve ali bi lahko..... 30.6.2006 13:39:58
|
|
|
|
S22
|
A pa a te je kje kaj bolelo? Karkoli, ali se ti je tist dan sam čep izločil?? Mene namreč križ tko mal boli, pa kolki
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?