|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A kera ve????
1.7.2005 10:19:09   
baguSka
Kuga se je dolenjka zmenva s svojim dečkotom??? Matr me firbc matra..:ups::ups::ups: Sam jst sm ji kr mau fouš in upam da ji uspe it.. Taka priložnost se ne ponovi več pomoje.:zmeden: No čakamo.. Upam da se bo kej jaula??

A vse tok pridn delate da nobene ni al kuko??:zmeden2:

In se opravičujem če mogoče tale tema glih ne spada pod zanositev in ovulacijo..:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A kera ve????
1.7.2005 10:22:17   
emaa
sevede spada ta tema sem, kam pa, vse teme, zezanja so tudi tu dobrdošle. Ne vem kaj se je zmenila, sem pa lih o Piki razmišljala kolk jo kej nervoza grab zarad jutr

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A kera ve????
1.7.2005 10:28:35   
baguSka
ja jst tud mislm nanjo - čist tko firbc me matra - a je res taka nervoza če se poročiš??? matr včer sm gledala tiste poroke in so ženske ble čist fertik :zmeden: hvala bogu da men tega ne bo treba čez dajat ;)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A kera ve????
1.7.2005 10:30:32   
emaa
ne vem jaz nisem bla pretirano nervozna, mene je bol dajalo a bova melka na čem spat, smo v petek popoldne spalnico pripeljali (preselili), da sva mela na čem ležat. Pa v cerkvi sem bla živčna, da bom kej neprimernega :ups: rekla, ker sem čist anticerkev

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A kera ve????
1.7.2005 10:44:21   
baguSka
ja full zanimiv.. enkrat se je ena moja prjatlca ženila in smo bli čist vsi ostali bl živčni k ona..:ups: mi smo bli že vsi napedenani in smo že čakal ženina da jo pride iskat, ona pa u kaubojkah, brez frizure, nenališpana, zaspana, pila kufe, zehala...:zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A kera ve????
1.7.2005 10:47:25   
Udb
Jst sem čist ne na tekočem!! Kaj naj bi se pa zmenila? :)-

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A kera ve????
1.7.2005 10:48:47   
emaa
dolenjka naj bi se zmenila al ji bo :love: dovolil it delat v tujino, za dobro plačo, smo rekle naj kar gre, v Belgijo se je šlo kolkr vem

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A kera ve????
1.7.2005 10:49:41   
Udb
AA!! Hmmm...moj ne bi bil navdušen. Pa tudi ajz ga ne bi mogla pustit - samo če bi šel z mano!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A kera ve????
1.7.2005 10:50:25   
baguSka
ja pa prau da je ogenj u hiš, da se tud pogovarjat noče z njo :zmeden:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A kera ve????
1.7.2005 10:50:50   
baguSka
ja itak zdej k si že noseča :zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   A kera ve????
1.7.2005 10:51:02   
Udb
Ojoj! to pa ni fajn! tako stvari je treba predebatirat!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   A kera ve????
1.7.2005 10:51:53   
Udb
Ne, baguska, nima veze z nosečnostjo. Tudi če ne bi bila, bi šla samo v primeru, če bi šel :love: z mano!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   A kera ve????
1.7.2005 10:52:37   
emaa
upam, da se bosta zmenila, men je pa že reku, da ne bi blo problema, jaz bi pa tud z njim šla, ker se nikol ne ve a bo še kdaj taka šansa. Sicer ne bi bla takoj skupaj (je vseen treba v službi uredit, pa tko), ampak če je volja se da

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   A kera ve????
1.7.2005 11:06:55   
baguSka
udb veš sej se maš še raj če se mau pogrešaš - sicer nej bi se pa onadva itak vsak tedn lohk vidla tud če on nebi šu z njo ;) to se pa da preživet - vem iz lastnih izkušenj

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   A kera ve????
1.7.2005 11:15:19   
clea
Jst se pa strinjam z matildo-kurentom-bagusko, da če se vidita za vikende je to čist OK.Saj ne bo večno tako.Kakšno leto potrpiš pa je.Pa res se imaš potem samo še rajš ko se vidiš.
Tudi jaz vem iz lastnih izkušenj:)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   A kera ve????
1.7.2005 11:15:41   
dolenjka
Daaaaaan!

Lepo da ste firbčne, ampak vas moram razočarat da ni nič novega.:(
Včeraj sva sicer res spregovorila več kot 5 stavkov, ampak niti enega na to temo!!!:zmeden2:
Sedaj se njemu ful mudi zrihtat vse za poroko :zmeden2:(si je že prej želel, zdaj pa kar nekaj paničari in greva v soboto v akcijo, jaz že pišem prošnjo za odobritev izredne lokacije - zato danes še nisem nič napisala)! Verjetno bova čez vikend mal predebatirala (če bo le malo boljše volje, ker bi blo dobr, da drug teden povem kdaj pridem na zdravniški pregled!
Matr bi bil hec če bi zdej zanosila, a ne? Danes je namreč ne čakam, znakov nobenih, BC mini je bil v sredo negativen:zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   A kera ve????
1.7.2005 11:27:08   
Špelka
Uh, ti maš pa res vse na kup! Poroko, službo, hišo, otroka.... Se ti dogja res! :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Upam da se ti bo vse dobro razpletlo!!! Držim pesti! :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   A kera ve????
1.7.2005 11:54:02   
dolenjka

Se mi dogaja, a ne?? Tole je tako stresno, da sploh ni čudn da ne zanosim, a ne? Vedno bolj razmišljam, da je stres kriv, da ne zanosim...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   A kera ve????
1.7.2005 12:07:20   
baguSka
ccc izgovori izgovori - sexat je treba!!!!;)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   A kera ve????
1.7.2005 12:12:22   
biba77
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   A kera ve????
1.7.2005 12:15:28   
dolenjka
Ja Baguska, vem (ne morš verjet, a ne?)!!:)-:)-
Ampak imam tudi s tem mal problemov - sploh ne morem:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: na kvadrat!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   A kera ve????
1.7.2005 12:17:00   
biba77
to pa je problem...:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   A kera ve????
1.7.2005 12:42:25   
baguSka
ah dolenjka ne se sekirat - sej nama tud ne rata še na ena ne, kaj šele na 2 :ups:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   A kera ve????
1.7.2005 12:42:54   
dolenjka
Jp in treba ga bo rešit! Če ne bo šlo drugač bom šla kr do psihiatra, brez zaj...! Se pa preveč pogosto dogaja! A ima katera podobno izkušnjo??

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   A kera ve????
1.7.2005 12:44:13   
baguSka
še enkrat se podpišem pod svoj post ;)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?