Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A kdo odda 1sobn flet v Lj za 300€? 4.2.2008 0:19:10
|
|
|
|
podnajemnica7
|
Pozdravljeni, v stiski se obračam na vas. Nujno bi potrebovala 1sobno stanovanje v Lj za maksimalno 300 eurov za 1 samsko osebo. Se zavedam, da je to misija nemogoče, ampak me vseeno zanima, če je kje dobra dušica in bi oddal 1sobno stanovanje za tak denar, ki vseeno ni majhen v Ljubljani? Če morda koga poznate, ozirmo kakršnih koli informacij bi bila zalo vesela na z.s. Pregledala sem tudi že vse spletne strani, kjer se oddajajo stanovanje, ampak je vse predrago, ker cene letijo v nebo, plače pa nikamor na žalost. Kakršnih koli informacij bi bila zalo vesela čimprej. Hvala lepa!
|
|
|
|
RE: A kdo odda 1sobn flet v Lj za 300€? 4.2.2008 10:46:40
|
|
|
|
podnajemnica7
|
Ali morda kdo ve?
|
|
|
|
RE: A kdo odda 1sobn flet v Lj za 300€? 4.2.2008 10:56:05
|
|
|
|
marjetka
|
Ne vem če je to glij misija nemogoče, se mi zdi to kr lepa cena, ker moj oddaja stanovanje enosobno v lj. za 270 evrov, so pa uredu najemniki in da tud mal nižjo najemnino sam da nima problema z njimi pa so pol tud oni zadovoljni, poglej mal v oglasnik pa po internetu (nepremicnine.net al pa na bolhi), lp
|
|
|
|
RE: A kdo odda 1sobn flet v Lj za 300€? 4.2.2008 11:27:17
|
|
|
|
podnajemnica7
|
Sem gledala pa je vse po 400 eurov.
|
|
|
|
RE: A kdo odda 1sobn flet v Lj za 300€? 4.2.2008 20:58:04
|
|
|
|
sazi
|
pa mora biti nujno enosobno ali je lahko garsonjera? sicer ne vem, v kakšnem stanju so stanovanja v oglasih, ampak garsonjere so od 250 dalje, 1-sobna pa od 330. pa še tale dodatek - pogosto se stanovanja potem oddajo po nižji ceni, kot je oglas - je pa treba it pogledat in se zmenit
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?