Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A katera ve katera je tale roža? 12.6.2006 18:40:48
|
|
|
|
san
|
To je ene vrste drevo življenja, jaz ga imam tudi in baje cveti enkrat na 20 let. No, tudi meni je cvetel do sedaj samo enkrat in takrat je cvetel približno tri tedne skupaj in tako zelo lepo je dišalo, mmmm. Ne vem oa točno kako se mu reče. Lp, S.
|
|
|
|
RE: A katera ve katera je tale roža? 12.6.2006 22:58:30
|
|
|
|
pot
|
Če je pa to ta roža, kot je napisala san, je pa ne smeš stran vrečt!!! Koliko je pa stara? Da ti ne bo vsak čas cvetela?
|
|
|
|
RE: A katera ve katera je tale roža? 14.6.2006 11:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti bi jo stran vrgla, jaz bi jo pa tooook mela!!! Odreži jo, pa na novo posadi, saj bo začela delat. tko je tašča naredila.
|
|
|
|
RE: A katera ve katera je tale roža? 14.6.2006 20:29:54
|
|
|
|
al1*
|
Tudi jaz ne vem, kako se imenuje, jo pa imam v šoli v razredu in je zrastla skoraj do stropa - torej ene štiri metre. Cvetela še ni, upam pa, da bo.
|
|
RE: A katera ve katera je tale roža? 9.7.2006 21:53:06
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz imam to rožo v salonu mi ji pravimo" koruznica" in mi je zdaj že drugič začela cvetet 1 lani pozimi 2 zdaj v najhujši vročini da je to bilo nevzdržno ker ima ZELOmočanj vonj in sem cvet odrezala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?