|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A katera ve?
6.6.2013 21:39:33   
Patricija32
Punce, a ste slučajno opazile oglas D*NAR? Piše samo to, in Porabite ga po svoje. Ful me firbec matra kaj to je, ker sem tole zasledila že na enih par koncih danes. Niti ne bi bila preveč pozorna, če ga res ne bi danes kar nekajkrat videla. Nič pa ne piše, za kaj gre in od koga je to. A se kateri sanja kaj se dogaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A katera ve?
6.6.2013 21:55:52   
Felicita
http://dnar.si ?

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Patricija32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2013 9:47:23   
Patricija32
Jaaa, mislim da je to to :) Hvala, no super, vidim da bo tole fajn zadeva:)

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2013 0:54:49   
Mimona29
Ej ampak tole pa dejansko ni slabo kar so naredili...ker boš lahko to kar dobiš na tuš kartico porabil kjerkoli, torej v njihovi drogeriji, ali pa za telefon ali pa v trgovini, oziroma karkoli še pač ponujajo. Sploh pa zgleda da bo stvar precej simpl in pregledna, jaz sem se drugače s temi karticami zmeraj na polno lovila, mi je pa všeč da gredo tukaj vse storitve pod eno kartico user posted image

< Sporočilo je popravil Mimona29 -- 13.6.2013 0:55:35 >

(odgovor članu Patricija32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2013 12:21:22   
Nusika35
Ja, meni se tud zdi dobra ideja. kar precej kupujem pri njih in tole bo definitivno imelo pozitiven učinek na mojo denarnico user posted image

(odgovor članu Mimona29)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?