Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 8.2.2006 12:33:30
|
|
|
|
Lunca1
|
Trenutno se ubadam z idejami kako naredit poročna vabila, pa se mi še ne sanja kako. Da bi bilo enostavno in lepo, pa ne preveč drago.
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 8.2.2006 12:44:22
|
|
|
|
tascha
|
Jest že malo porisujem steklene kozarce z rožicami, da jih bom potem dala za 8. marec. In pa porisujem take šalčke za kavo ali čaj, pa bom notri zasadila čebulce od zvončkov, narcis...
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 8.2.2006 12:46:33
|
|
|
|
tascha
|
Aja Urska. A ti delaš v Moravskih toplicah (sem včeri brala)? Me zanima, če delš tudi zdaj med porodniško. Mi gremo namreč med počitnicami tja, pa me zanima kakšne delavnice bodo, ker moj tavečji ful rad ustvarja?!
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 8.2.2006 13:51:20
|
|
|
|
malika
|
http://www.mojdan.si/index.php?cPath=57_51_63&osCsid=4a61c5ff9223297847c72a03ddd62340 Lunca tukaj je par luštnih poročnih servetk, pa lahko narediš vabila kar s servietno tehniko. Te so sicer malo drage, ampak po moje bi našla tudi v kakšni bolje založeni trgovini kaj primernega. Kupiš lahko tudi zlate obročke(Obi, baumax,...) in jih potem nalepiš na vabilo k motivu kot dva prstana. U, jih že vidim . Pa zadnjič je bila na MONu (skrinjica idej) ena tema kaj za darila svatom,pa so punce kot vedno natrosile dobrih in poceni idej, da te kap http://med.over.net/phorum/read.php?f=109&i=37252&t=37252 Drugače pa sama trenutno samo hrčkam(latinski izraz za nabiranje idej ), tamali je bolan in me zahteva 100% zraven, tako da ne morem ustvarit nič! So mi pa tvoje ideje tascha super!!!
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 8.2.2006 15:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tascha Aja Urska. A ti delaš v Moravskih toplicah (sem včeri brala)? Me zanima, če delš tudi zdaj med porodniško. Mi gremo namreč med počitnicami tja, pa me zanima kakšne delavnice bodo, ker moj tavečji ful rad ustvarja?! Ne zdaj med porodniško pa ne delam. Sem pa zadnji 2 leti vodila ustvarjalne delavnice in pisala program za otroke. Lahko pa vprašam šefa, če bo letos kaj. Ponavadi sem jaz dajala vsebino otroškega programa na internetno stran Term 3000, zdaj pa ne vem kako bo. Za katere počitnice?
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 8.2.2006 15:32:11
|
|
|
|
muha1
|
Pravkar sem spletla jopico za hčerko, sedaj pa mislim, da bom malo ustvarjala s svilo (slikanje na svilo)
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 8.2.2006 15:36:13
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Začela bom šivati pustno oblačilo za našega sončka.
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 8.2.2006 16:49:56
|
|
|
|
tascha
|
Za katere počitnice? Za drugi del od 26.2 naprej. Takrat gremo mal pogledat v vaš konc.
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 8.2.2006 20:10:01
|
|
|
|
lelaval
|
Se s starejšima otrokoma ubadamo, kaj bosta za pusta. In, ali naj kostime naredim sama ali kupim. Kupljeni so mi ful nikakvi, pa še dragi.
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 8.2.2006 20:40:22
|
|
|
|
*tasika*
|
Jaz trenutno nič ustvarjalnega. (Učim se za en izpit - če je to za koga ustvarjalno. )
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 9.2.2006 8:33:32
|
|
|
|
barba
|
Jaz ustvarjam diplomo . Drgač pa šivam stvari za najino dete, ko mam čas. Trenutno je na vrsti kopalni plašček.
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 9.2.2006 8:41:13
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz se spravljam strikat jopico (ker se nikoli nisem sestrikala jopice in imam tremo), sicer pa bom te dni sesila oblekco za hcerkico in spalno vreco. Glede porocnih vabil: midva sva dala enemu prijatleju za napisat pesem - tako, ki bi odrazala vabilo in sva jo sprintala na lep papir, nalepila najino sliko in poslala - je bilo ful izvirno in simpaticno. (pesem je bila rahlo pohujsljiva) Sestra je pa z zelo lepo pisavo - tisto starinsko, napisala vabila na tak lep papir in jih poslala.
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 9.2.2006 8:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca 1, za vabila sem js kupila mal lepši papir - zgledov je tko k da je na roko narjen, bil je pa bel. pol sem pa oblikvala v računalniku lepa povabila jih tut mal okranclala pa tko in jih sprintala na te liste. liste sem zvila v rolice in jih zvezala s svilenim rdečim trakom - rdeča je bla najina barva na poroki. vabila so bla res ful lepa, izpadla so fensi :) izročala sva jih osebno in so bli tut vsi navdušeni nad njimi. drgač pa trenutno moje ustvarjanje se je zanč ustavlo na risanje na folijo z barvami za steklo - pol pa te likce dam na okna da jih lohk tamala občuduje. največje ustvarjanje je pa trenutno fax groza!
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 9.2.2006 9:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Najina vabila na poroko si lahko pogledaš v albumu. Zunaj je prozorna plast na kateri sta poslikana najina prstana (še moje ime se vidi vgravirano) in najin sinek, ker jih vabiva tudi na krst. Znotraj je pa napisano vabilo na perlastem listu, ki ima odtis in je hrapav kot prstni odtisi. Na vabilu je par verzov in pa prav tako najina prstana poslikana na kali. Kale bom imela namreč v šopku... Vabila sva dala delati, ena pa stane 400 sit Za geslo mi piši privat
< Sporočilo je popravil URSKA -- 9.2.2006 9:38:09 >
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 10.2.2006 6:47:22
|
|
|
|
Lunca1
|
Punce hvala. Imam pa dve vprašanji, a je servietna tehnika primrna za na karton oz papir, pa še nikoli je nisem delala, tako da ne vem če je to primeren trenutek za začet eksperimentirat. Drugo pa je, tiste, ki ste printale na drugačen papir. A če je grob, a kaj razliva, če imaš inkjet, pa a je mogoče že katera printala na prosojen papir, ki izgleda kot folija?
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 10.2.2006 8:32:33
|
|
|
|
tascha
|
Servietno tehniko komot delaš na papir in karton. Za printanje pa ti ne vem povedat.
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 10.2.2006 12:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca, moja vabila so na prozornem papirju. kako so jih naredili ne vem. Sem pa že printala na folijo, pa se je spacalo. Pri kopiranju pa je bilo super. Rabila sem pa za švinglice, ker se ne vidijo, če jih imaš na mizi.
|
|
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 12.2.2006 13:20:13
|
|
|
|
malika
|
Lunca,servetna tehnika je nekaj najenostavnješega. Motive servetk lahko lepiš na čisto navaden papir. Mislim, da je to ena redkih tehnik, ki te nikakor ne morejo pustit na cedilu . Poskusi naredit eno stvar, pa boš takoj videla o čem govorim
|
|
RE: A katera ustvarja trenutno kaj? 12.2.2006 20:06:10
|
|
|
|
Grascakinja
|
Jest sem pa danes ustvarila svoje prve hlače na mašino, za mojo pikico. Nimam pojma o šivanju, še manj o krojenju, pa sem kroj kar sama narisala z enih obstoječih hlačk. Danes sem torej naredila prototip - iz ene svoje kariraste srajce, ki sem jo našla med oblekami in je ne nosim. Uspele so prav lušne, le da so spredaj malček prenizke, pa jih bom naslednje že izboljšala. Sem kar malo ponosna nase, sem vam mogla povedat. Glede poročnih vabil pa sva midva tudi kupila lep papir in naprintala vabila na računalnik, zvila v rolo in povezala s svilenim trakom. So bila ful lepa, pa na ta način so bile tudi zahvale potem. Pa ne vem, če je vse skupaj stalo 5 jurjev. Kje, prej 3.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?